Sport

Emil Boc, antrenament cu „tricolorii” de la tenis de masă: „Moment de relaxare pentru echipa națională” FOTO

Componenții lotului național care vor lupta pentru medalii la Campionatul European U21 de la Cluj Napoca l-au învățat pe Emil Boc loviturile „de bază” din tenisul de masă.

Componenții lotului național care vor lupta pentru medalii la Campionatul European U21 de la Cluj Napoca l-au învățat pe Emil Boc loviturile „de bază” din tenisul de masă/ Foto: Facebook - Emil Boc Componenții lotului național care vor lupta pentru medalii la Campionatul European U21 de la Cluj Napoca l-au învățat pe Emil Boc loviturile „de bază” din tenisul de masă/ Foto: Facebook - Emil Boc

 

 


Timp de patru zile, 14-18 septembrie, cei mai buni tineri sportivi U21 din Europa se vor duela în BT Arena de la Cluj Napoca pentru cele mai strălucitoare medalii.

 


Șeful FRTM este sigur că sportivii români vor urca pe podium la Romstal European U21 Championships.

Profitând de câteva ore libere, Emil Boc, un primar pasionat de sport, a acceptat invitației oficialilor Federației Române de Tenis de Masă și, fără multe pregătiri, s-a băgat la joc împreună cu sportivii din lotul național. După ce și-a făcut încălzirea cu ei, edilul orașului Cluj a schimbat mingii cu șeful FRTM, Cristi Romanescu, pentru ca, mai apoi, sa se joace tenis de masă și alături de clujenii aflați în baza sportivă „La terenuri”.


„Eveniment inedit azi (12 septembrie – n.red. ) în Baza sportivă «La terenuri»: Echipa României U21, tenis de masă, a susținut meciuri demonstrative de tenis cu cei care se aflau în Baza sportivă «La terenuri»! 

Moment de relaxare pentru echipa națională înainte de competiția europeană care începe miercuri la Cluj-Napoca! 


Un alt eveniment sportiv de nivel european va avea loc în Cluj-Napoca: Campionatul European U21 Romstal 2022

Împreună cu mai mulți clujeni, am avut plăcerea de a juca tenis de masă alături de tinerii sportivi care ne reprezintă în lotul României pentru Campionatul European de Tenis de Masă U21 Romstal 2022, în Baza Sportivă «La Terenuri» din cartierul Mănăștur. 


BTarena Cluj-Napoca - Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va fi din nou gazda Campionatului European U21, în perioada 14-18 septembrie, eveniment organizat de Federația Română de Tenis de Masă și European Table Tennis Union. După multiple zile de antrenament în orașul nostru, unii dintre cei mai valoroși sportivi români ai momentului - printre care: Elena Zaharia, Camelia Mitrofan, Ioana Sîngeorzan, Bianca Mei-Roșu, Tania Plaian, Darius Movileanu, Andrei Istrate, Iulian Chirița, Eduard Ionescu, Dragoș Bujor - vor lupta pentru a aduce țării noastre titlul de Campioană europeană la tenis de masă.

Mult succes tuturor! Felicitări întregii echipe implicate! Hai România!!!”, a transmis edilul.

 

CITEȘTE ȘI:

BOC SPORTIVUL: Emil Boc a jucat volei şi handbal…în costum - VIDEO

Emil Boc, în mare formă la inaugurarea bazei „La Terenuri”. A făcut sport, a jucat ping-pong și a „antrenat” echipa de copii. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter