Sport

„U” Cluj l-a transferat pe mijlocașul ofensiv Lorand Fulop de la FC Voluntari

Încă un transfer la „U” Cluj! Lorand Fulop, mijlocaș ofensiv de la FC Voluntari, se alătură „studenților”.

„U” Cluj l-a transferat pe mijlocașul ofensiv Lorand Fulop de la FC Voluntari / Foto: Universitatea Cluj „U” Cluj l-a transferat pe mijlocașul ofensiv Lorand Fulop de la FC Voluntari / Foto: Universitatea Cluj

 

 


 

Clubul de fotbal Universitatea Cluj l-a transferat, luni, pe Lorand Fulop, mijlocaş ofensiv care a evoluat în actuala ediţie a Superligii în patru partide pentru FC Voluntari.


 

„FC Universitatea Cluj continuă seria transferurilor, cel mai nou jucător care se alătură lotului condus de Eugen Neagoe fiind mijlocaşul ofensiv Lorand Fulop (25 de ani). Sezonul trecut a jucat în 39 de partide pentru FC Voluntari, cu care a ajuns şi în ultimul act al Cupei României”, anunţă U Cluj într-un comunicat de presă publicat pe site-ul său oficial.


Fulop a început fotbalul în oraşul natal la formaţia ACS Kinder Târgu Mureş. În perioada junioratului a mai trecut pe la FC Ardealul Cluj şi Sepsi OSK. Ca senior, el a evoluat pentru formaţiile FC Botoşani, Puskas Akademia, Sepsi OSK şi ultima oară la FC Voluntari.

În weekend, gruparea clujeană l-a transferat şi pe fundaşul dreapta Ştefan Vlădoiu (23 de ani), care va evolua sub formă de împrumut de la Universitatea Craiova.


În cariera sa, Vlădoiu a mai jucat pentru formaţiile Sportul Snagov şi Dunărea Călăraşi, de asemenea sub formă de împrumut.

Din 25 august, când a fost instalat noul antrenor Eugen Neagoe, U Cluj a transferat trei jucători, mijlocaşul Ovidiu Horşia, fundaşul Ştefan Vlădoiu şi mijlocaşul Lorand Fulop, şi a renunţat la mijlocaşul Cătălin Hlistei.

CITEȘTE ȘI:

„U” Cluj a remizat cu FC U Craiova 1-1, în Superligă

Eugen Neagoe, antrenorul „U” Cluj, critică sancțiunile primite în urma meciului cu Sepsi: „A trebuit să schimbăm tot programul”

Ultimele Stiri
abonare newsletter