Sport

Dan Petrescu este nemulțumit și după ce CFR Cluj a câștigat cu 4-0: „Nu mi-a plăcut”

CFR Cluj a făcut spectacol miercuri seară și a învins cu 4-0 pe FC Voluntari. Dan Petrescu, antrenorul campioanei României, este nemulțumit și de această dată.

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj/ Foto: Facebook - Fotbal Cluj CFR 1907 Cluj-Napoca Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj/ Foto: Facebook - Fotbal Cluj CFR 1907 Cluj-Napoca

 

 


Campioana CFR Cluj a surclasat-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a opta a Superligii de fotbal. Clujenii au reacționat după cele două eșecuri consecutive suferite în Gruia și au dat un adevărat festival ofensiv cu Voluntariul lui Liviu Ciobotariu.

 


Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, s-a arătat nemulțumit la conferința de presă de după partida cu FC Voluntari. „Bursucul” a scos în evidență faptul că echipa a marcat cele mai multe goluri până acum în acest sezon de Liga 1, 13, dar este nemulțumit că nu este liderul campionatului în urma fotbalului arătat în șapte jocuri disputate până acum.

„Ce e foarte ciudat e că avem foarte multe goluri, ceea ce nu e bine, că nu suntem pe primul loc în campionat. Avem 13 goluri, nu are nimeni în România. Nu am vrut să primim goluri (în acest sezon – n. red. ).


În seara asta a fost o victorie importantă, nu e ușor să jucăm din 3 în 3 zile. Bine că nu jucăm duminică. Avem 16 meciuri în două luni. Bine că am avut înțelegere de la Ligă (pentru amânarea meciului cu FCSB – n.red. ).

Azi, în primele șapte minute nu mi-a plăcut, după care a venit golul doi și ne-am descătușat. Merita și Vito un gol, la Jefte știam că marchează goluri, de asta l-am adus. Dacă sunt în formă, pot să ne ajute. Ratam și nu eram serioși. Nu voiam să luăm gol. Nu îmi place să iau gol ”, a declarat Dan Petrescu, la finalul partidei cu FC Voluntari.


 În urma rezultatului din această etapă, CFR Cluj a urcat pe locul patru în Liga 1, unde a acumulat 12 puncte din șapte partide disputate.

Clasamentul actual Liga 1

 

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj - FC Voluntari 4-0. Campioana a făcut poate cel mai bun joc din acest sezon!

Antrenorul echipei FC Voluntari, dezamăgit de egalul cu „U” Cluj: „Nu meritam să câștigăm”

Când se joacă partida CFR Cluj-FCSB, care trebuia să aibă loc la finalul acestei săptămâni? Anunțul LPF

Ultimele Stiri
abonare newsletter