Sport

Eșec la limită în Giulești. „U” Cluj a pierdut meciul pe terenul celor de la Rapid București

„U” se întoarce cu un singur punct din seria de două deplasări consecutive în care a jucat în Capitală, după ce „studenții” au cedat cu 0-1 pe terenul celor de la Rapid București.

„U” se întoarce cu un singur punct din seria de două deplasări consecutive în care a jucat în Capitală/ Foto: Facebook - FC Universitatea Cluj „U” se întoarce cu un singur punct din seria de două deplasări consecutive în care a jucat în Capitală/ Foto: Facebook - FC Universitatea Cluj

 

 


FC Rapid Bucureşti a revenit pe primul loc în Superliga de fotbal, după ce a învins-o pe Universitatea Cluj cu scorul de 1-0 (0-0), marţi seara, într-un meci din etapa a opta.

 


Începutul jocului din Giulești a fost controlat de gazde, însă jucătorii Universității au opus rezistență, iar prima ocazie a venit în minutul 9, când Ely Fernades a centrat din partea stângă, însă Bălan nu a ajuns la minge și Moldovan a prins balonul. Rapidiștii au replicat un minut mai târziu prin Dugandzic, care a trimis un șut periculos spre poarta lui Gorcea.

În minutul 19, Chipciu a executat o lovitură de colț, iar Ispas a reluat cu capul spre colțul lung, însă portarul „alb-vișiniilor” a fost la post.


Cu cinci minute înainte de finalul primei părți, la o acțiune colectivă rapidă, Ciobanu a finalizat, iar Gorcea a prins mingea din fața lui Dugandzic după o deviere.

A doua parte a început cu echipa noastră în atac. La un minut de la reluarea jocului, Filip a pasat în careu pentru Ely Fernandes, care este blocat în ultima clipă.


Gorcea a bifat o intervenție bună în minutul 63 la un șut periculos trimis de Onea.

În minutul 76, Ispas blochează șutul lui Săpunaru, iar George Găman arată punctul cu var pentru o presupusă atingere a mingii cu mâna. Dugandzic a transformat de la punctul cu var și i-a adus pe rapidiști în avantaj.


Unicul gol al partidei a fost reuşit de Marko Dugandzic (80 - penalty), după un henţ comis în careu de Denis Ispas. Universitatea putea egala pe final, dar Alexandru Boiciuc şi Ely Fernandes au ratat din marginea careului mic în min. 90+3.

Universitatea rămâne fără victorie în acest debut de sezon. Rapid a reuşit a treia victorie consecutivă.

Pentru „U” Cluj urmează un meci pe teren propriu împotriva celor de la FC U Craiova 1948. Partida va avea loc vineri, de la ora 21:30, pe Cluj Arena.

 

CITEȘTE ȘI:

„U” întâlnește Rapid. Neagoe: „Nicio echipă nu a câștigat în Giulești. Mi-aș dori să fim noi primii"

Antrenorul echipei FC Voluntari, dezamăgit de egalul cu „U” Cluj: „Nu meritam să câștigăm”

Eugen Neagoe, după preluarea funcției de antrenor al echipei „U” Cluj: „Sper ca toţi suporterii să fie mândri de această echipă”

abonare newsletter