Sport

Boc strigă adunarea la stadion. „Universitatea a avut câteva etape negre. Așteptările sunt mari”

Luni, „Șepcile roșii” revin pe Cluj Arena pentru meciul cu Sepsi. „U” Cluj a început sezonul încântător, cu un 1-1 pe terenul lui FCSB și un alt 1-1 cu Universitatea Craiova, însă acelea au fost singurele puncte obținute.

 

În etapa a cincea, „Șepcile roșii" au bifat a treia înfrângere consecutivă, 1-2 cu UTA. Antrenorul Erik Lincar a încercat să explice eșecul elevilor săi, pe care îl pune pe seama calității cam slabe a jucătorilor.


Primarul Emil Boc spune că luni va fi pe Cluj Arena la primul meci acasă pentru Universitatea.

„Luni seara sper că ne vedem cu toții la stadion să susținem Universitatea Cluj în meciul cu Sepsi și să continuăm parcursul bun pe care l-a avut la începutul sezonului. Au fost câteva etape negre, dar avem încredere în băieții de la Universitatea și în echipa din jurul băieților. Au început bine, au urmat etape negre și după cum spune ardeleanul și românul «după vreme rea vine și vreme bună». Avem încredere în această echipă și în jucători, știu că pot, au demonstrat că pot, important e să găsească timing-ul (sincronizare – n.r) optim așa încât ei cred că știu ce au de făcut dar și așteptările sunt mari de la echipă de a reveni în forma pe care au arătat-o la începutul campionatului. Dacă nu apare ceva extraordinar, voi fi luni pe stadion”, a spus edilul Clujului.

CITEȘTE ȘI:

Gazonul de pe Cluj Arena a fost înlocuit după festivalul Untold. FOTO

Universitatea revine „acasă” pe Cluj Arena. „Cluj doar în Alb și Negru fluturând Sfântul Tricolor”

Cum arată gazonul pe Cluj Arena după Untold

Ultimele Stiri
abonare newsletter