Sport

Erik Lincar acuză calitatea jucătorilor. „Dacă nu trecem de fundașii centrali, e complicat”

Nou-promovata „U” Cluj a început sezonul încântător, cu un 1-1 pe terenul lui FCSB și un alt 1-1 cu Universitatea Craiova, însă acelea au fost singurele puncte obținute.

Sursă foto Facebook Erik Lincar Sursă foto Facebook Erik Lincar

 

În etapa a cincea, „Șepcile roșii" au bifat a treia înfrângere consecutivă, 1-2 cu UTA. Antrenorul Erik Lincar a încercat să explice eșecul elevilor săi, pe care îl pune pe seama calității cam slabe a jucătorilor.


„Nu pot să zic neapărat ghinion. Trebuie să vedem exact situația golului 2, dar eu zic că în a doua repriză am blocat mai mult atacuri ale UTA-ei, deja jocul era liniștit, ne-am creat și noi câteva situații de a ajunge în fața porții, dar remarc efortul băieților, nu am ce să le zic din punctul ăsta de vedere. Păcat că nu reușim să venim și cu rezultate pozitive. E dificil pentru antrenor. Ei pun în practică, tactic, exact ce le cer. Ce mai avem nevoie sunt momentele de sclipire, inspirația. La începutul reprizei a doua, Ely a fost unu la unu cu fundașul central, situație ideală de a intra în careu și de a da gol, mai ales pentru extreme, pentru că asta încercăm, să le dăm lor toată calitatea. Dar dacă nu reușim să trecem de fundașii centrali, e destul de complicat. Eu sunt încrezător în continuare și poate se întoarce norocul și pentru noi", a spus Lincar.

Dacă în primele etape a apărat Gorcea, în următoarele două a fost Brănescu în poartă. Însă acesta a luat un gol cam ușor de la Cascini.


„În primele 3 etape eu am spus că Gorcea a greșit cu FCSB, după care nu a avut prestații slabe, dar toată lumea și-a dat cu părerea că a greșit. Din punctul meu de vedere, nu a greșit. A intrat Brănescu, un jucător cu experiență. Din păcate, poate și el poate putea să facă mai multe la golul al doilea. Dar asta este, sper să facem alegerile cele mai inspirate și să batem Sepsi acasă", a precizat Lincar.

Pentru „U” Cluj urmează meciul cu Sepsi, de pe teren propriu, din etapa a șasea.

CITEȘTE ȘI:

Prima înfrângere pentru „studenți” după seria de cinci victorii consecutive. UTA Arad - „U” Cluj 1-0

Greșelile din meciul FCSB - U Cluj. Șeful CCA a dat vina pe VAR: „Sistemul nu a funcționat”

„Studenții” vor revanșa în acest weekend în fața echipei UTA Arad

Ultimele Stiri
abonare newsletter