Sport

Meci de fotbal România și Slovenia, pe Cluj Arena

Meciul amical de fotbal dintre selecționatele României și Sloveniei se vor juca în data de 17 noiembrie pe Cluj Arena.

Meciul amical de fotbal dintre selecționatele României și Sloveniei se vor juca în data de 17 noiembrie pe Cluj Arena/ Foto: Facebook - Cluj Arena Meciul amical de fotbal dintre selecționatele României și Sloveniei se vor juca în data de 17 noiembrie pe Cluj Arena/ Foto: Facebook - Cluj Arena

 

În data de 17 noiembrie 2022 se va organiza pe stadionul Cluj Arena meciul amical de fotbal dintre selecționatele României și Sloveniei.


 

„Am răspuns afirmativ, ca de fiecare dată, intenției FRF de a organiza, pe stadionul emblemă al județului, Cluj Arena, un nou meci al naționalei de fotbal a țării noastre. E o bună ocazie și pentru microbiștii din zona Transilvaniei de a urmări la lucru jucătorii pe care se bazează România în vederea participării la Euro 2024”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.


După meciul de pe stadionul Cluj Arena, naționala României va mai disputa o partidă-test cu reprezentativa țării vecine, Republica Moldova. Aceste două meciuri vor fi ultimele jocuri de pregătire ale naționalei României înainte de startul preliminariilor Campionatului European de Fotbal EURO 2024. 

 

CITEȘTE ȘI:

Vacanță scurtă pentru fotbaliștii din Liga 1. Când revine fotbalul în România

abonare newsletter