Sport

Atacant nou. CFR Cluj a mai făcut un transfer

CFR Cluj îl transferă pe Cephas Malele (28 de ani), fostul jucător de la FC Argeș.

 

Atacantul revine astfel în Liga 1 după un an, atunci când pleca de la Argeș la Al-Tai, în Arabia Saudită. Malele va semna din postura de jucător liber de contract cu CFR.


„Bun venit, Cephas Malele. Cluburile CFR 1907 Cluj și Al-Tai au ajuns la un acord privind transferul atacantului Cephas Malele în Gruia. Fotbalistul de 28 de ani a început fotbalul la grupele de juniori ale lui FC Zurich, iar apoi a continuat în Italia la Palermo, FC Trapani și Virtus Entella. Apoi, după o perioadă petrecută în Portugalia, Malele a jucat un sezon la FC Argeș, iar în ultima stagiune a evoluat în Arabia Saudită la Al-Tai. Îi urăm bun venit și multă baftă în tricoul vișiniu!”, este mesajul celor de la CFR Cluj.

Malele, atacantul care a făcut furori în tricoul lui FC Argeș, va evolua sub comnada lui Dan Petrescu și va lupta pentru un loc de titular cu Gabriel Debeljuh și Jefte Betancor.


Elvețianul a mai jucat în Liga 1 în sezonul 2020-2021, perioadă în care a marcat 18 goluri în 30 de partide în tricoul piteștenilor.

La ultima sa echipă, Al-Tai, Malele a jucat de 26 de ori în campionatul Arabiei Saudite. Elvețianul a reușit să marcheze 4 goluri și a oferit și 4 pase decisive.


De-a lungul carierei, Malele a mai jucat la: Palermo, Virtus Entella, Trapani, Atletico CP, Leixoes, Varzim, Arouca, Oliveirense, FC Argeș și Al-Tai.

CITEȘTE ȘI:

Șahtior Soligorsk - CFR Cluj. Miză de 200.000 euro

Fostul atacant al lui CFR Cluj a semnat cu roș-albii: „Putem face treabă aici”

Nelu Varga intenționează să vândă CFR Cluj? Datorii multe și suporteri puțini!

abonare newsletter