Sport

Fostul atacant al lui CFR Cluj a semnat cu roș-albii: „Putem face treabă aici”

Cristi Bud (37 de ani), dublu campion în Liga 1 cu CFR Cluj, e primul transfer important reușit de ACS FC Dinamo, echipa lui Nicolae Badea din Liga 4.

sursa foto gsp.ro sursa foto gsp.ro

 

Clubul și-a propus promovarea în cel de-al treilea eșalon, iar pe bancă a fost instalat Andrei Cristea, un alt puncher important al deceniului trecut.


„Am semnat, e adevărat. Sunt la Dinamo din Liga 4. Deja plecăm în cantonament și sunt convins că putem face treabă aici”, a declarat Bud, ultima oară la CS Făurei, contactat de GSP.ro.

Bud are în palmares două titluri de campion în Liga 1, cu CFR Cluj. A cucerit și două Cupe ale României cu formația antrenată acum de Dan Petrescu. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru formații precum Gaz Metan, Debrecen, Pandurii, Poli Timișoara, Concordia Chiajna, Hermannstadt sau Dunărea Călărași.


Andrei Cristea, antrenor la ACS FC Dinamo

Luna trecută, Andrei Cristea s-a înțeles cu Nicolae Badea și a preluat conducerea tehnică a lui ACSFC Dinamo, echipă care activează în Liga a 4-a. Obiectivul este promovarea în Liga 3.


În vârstă de 38 de ani, Andrei Cristea, deținător al licenței A de antrenor, s-a retras în acest an din activitatea de fotbalist. El are peste 500 de meciuri oficiale jucate. 421 dintre acestea sunt în prima ligă, unde a marcat 114 goluri, cu care se clasează pe locul 25 în ierarhia marcatorilor all-time din eșalonul de elită.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a renunțat la Cristi Bud! Atacantul va semna cu o altă echipă din Liga 1

Cristi Bud, aproape de un conflict cu proprii fani după CFR Cluj – Dinamo. A fost ÎNJURAT

2017 fără gol în campionat pentru Cristi Bud: „Îi voi mai da şanse, sper să revină la forma de anul trecut”

Ultimele Stiri
abonare newsletter