Sport

CFR Cluj, refuzată de unul dintre cei mai în vogă antrenori europeni ai momentului

După eliminarea CFR Cluj din preliminariile Ligii Campionilor, conducerea clubului de fotbal a început să se gândească la schimbarea antrenorului Dan Petrescu.

CFR Cluj, refuzată de unul dintre cei mai în vogă antrenori europeni ai momentului / Foto: CFR Cluj CFR Cluj, refuzată de unul dintre cei mai în vogă antrenori europeni ai momentului / Foto: CFR Cluj

 

 


O încercare îndrăzneață a fost tentativa de a-l aduce pe Roberto De Zerbi în Gruia, un fost jucător al clujenilor, dar și unul dintre cei mai în vogă antrenori europeni, conform gsp.ro.

 


Antrenorul s-a despărțit în urmă cu o săptămână de Șahtior Donețk și a primit un apel de la o persoană din conducerea CFR Cluj, la solicitarea patronului.

Potrivit sursei citate, De Zerbi a refuzat politicos și a spus că nu poate lua în calcul o ofertă în România în prezent.


Roberto De Zerbi are 43 de ani și este un antrenor cu o cotă importantă, fiind la un moment dat pe lista Barcelonei.

Fostul director al catalanilor Ramon Planes a declarat că activitatea lui De Zerbi era urmărită cu atenție:


„Am vorbit cu el în trecut și cred că, în viitor, Barcelona se va gândi din nou la el. Stilul său este potrivit pentru Barcelona, este asemănător cu Guardiola. E ceva ce un antrenor trebuie să aibă pentru a antrena o echipă precum Barcelona”, a declarat Planes într-un interviu, scrie sursa citată. 

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj și-a aflat posibila adversară din turul 3 preliminar al Conference League

Mesaj de susţinere pentru Ioan Varga din partea suporterilor CFR Cluj. Acesta ar fi suferit un AVC

Ultimele Stiri
abonare newsletter