Actualitate

Mesaj de susţinere pentru Ioan Varga din partea suporterilor CFR Cluj. Acesta ar fi suferit un AVC

CFR Cluj a fost eliminată de Pyunik Erevan în primul tur preliminar al UEFA Champions League, iar Ioan Varga, patronul clubului, a acuzat probleme de sănătate în urma insuccesului înregistrat de ardeleni.

sursa foto Facebook Daniel Metz sursa foto Facebook Daniel Metz

 

Problemele medicale ale lui Ioan Varga au fost confirmate și de președintele Cristi Balaj la emisiunea Fotbal Club, dar s-a spus că acestea ar fi mai grave decât s-a crezut inițial.


CFR Cluj a anunțat care este starea lui Ioan Varga după ce s-a spus că patronul ardelenilor este în comă indusă

Cei de la CFR Cluj au emis un comunicat de presă prin care au anunțat care este de fapt starea finanțatorului echipei, Ioan Varga, după ce s-a vehiculat că acesta ar fi în comă indusă.

”Ca urmare a ultimelor informații răspândite în mass-media cu privire la starea de sănătate a domnului Varga, dorim să vă informăm următoarele: Suntem extrem de dezamăgiți de felul în care se răspândesc informațiile false. Domnul Varga este într-o stare stabilă, comunicăm și ne-a transmis că este alături de noi și ne ține pumnii la meciul din această seară. Îi dorim însănătoșire grabnică și îl așteptăm cât mai repede, în formă maximă, alături de noi”, au anunțat ardelenii pe Facebook.


Potrivit celor de la foaiatransilvana.ro, patronul celor de la CFR Cluj ar fi fost internat de urgență la Clinica de Neurochirurgie din Cluj Napoca, după ce ar fi suferit un atac cerebral și ar fi fost în comă indusă.

”E spre bine. Își revine. E pe drumul cel bun”, ar fi transmis și Ștefan Florian, medicul care se ocupă de Ioan Varga.


Dan Petrescu: "Au fost momente grele pentru patronul echipei"

Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, a anunțat vineri că starea de sănătate a lui Ioan Varga este mai bună.

Petrescu a precizat că rezultatele slabe înregistrate de CFR Cluj în startul sezonului 2022-2023 au provocat aceste probleme medicale.


"Din păcate, au fost momente grele și pentru patronul echipei. Știu că e mai bine (n.r. – Ioan Varga, patronul clubului) și în curând va fi lângă noi, sănătos. Cu toții trebuie să ne rugăm să fie cât mai repede, pentru că, fără patron, nu știu unde era acest club acum. Cinci ani la rând a tot investit, echipa a câștigat. Cred că din cauza fotbalului e acolo unde este, pentru că își dorește foarte mult să câștige. Suntem alături de el. Din ce am înțeles, e mult mai bine", a spus Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă.

“Neluţu, fă-te bine şi fii tare! Frânarii-s cu tine în continuare”, este banerul afişat de fanii CFR Cluj la meciul de sâmbătă împotriva Rapid Bucureşti.

CITEȘTE ȘI:

Neluțu Varga, investiții impresionante la CFR Cluj: „În primul an a băgat 18 milioane, banii jos”

Neluțu Varga, furios după înfrângerea cu FCSB: „Îi dau afară pe toți”

Hotelul Granata, deținut de Neluțu Varga, primește de astăzi refugiați din Ucraina

Ultimele Stiri
abonare newsletter