Sport

U-BT Cluj și-a aflat adversarii din 7Days EuroCup. „Studenții” vor juca în grupa A. VIDEO

Vineri a avut loc la Barcelona tragerea la sorți pentru grupele viitorului sezon din 7Days EuroCup. Echipa lui Mihai Silvășan a fost repartizată în grupa A.

U-BT Cluj-Napoca a fost repartizată în grupa A/ Foto: captură ecran tragere sorți U-BT Cluj-Napoca a fost repartizată în grupa A/ Foto: captură ecran tragere sorți

 

La tragerea la sorți a sezonului regulat, U-BT Cluj-Napoca s-a aflat în cea de-a noua urnă din zece și a fost repartizată în Grupa A, unde se va întâlni cu adversara din sezonul trecut, Prometey.


 

Sezonul 2022-2023 în EuroCup o să debuteze în perioada 18-19 octombrie, iar programul meciurilor din faza grupelor va fi anunțat ulterior.


 

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

Întrecerea se va desfășura la fel ca în stagiunea precedentă, după sistemul fiecare cu fiecare, tur-retur. Ulterior, cele mai bune 8 clasate vor avansa în Play-Off, care se va disputa în sistem eliminatoriu. Cu alte cuvinte, se va juca un singur meci pe terenul formației clasate superior.


„În această competiție nu mai putem să vorbim despre o grupă ușoară. Aparent, grupa A pare mai puternică decât grupa B, însă nu contează foarte mult. Pentru noi este o bucurie că avem șansa să fim prezenți la acest nivel. Vom juca cu echipe foarte puternice din Europa și din campionate tari. Cu siguranță ne dorim să fim competitivi și nu ne dorim să facem doar act de prezență. Nu știm câte meciuri vom câștiga, dar putem garanta că vom avea mentalitatea potrivită. Vom intra în fiecare meci la victorie și vom da totul pe teren. La final se va trage linie și vom vedea dacă am fost suficient de buni ca să câștigăm meciurile”, a declarat Mihai Silvășan, antrenorul U-BT Cluj.

Celelalte 9 echipe repartizate în grupa A:

  • Joventut Badalona (Spania)
  • Cedevita Olimpija Ljubljana (Slovenia)
  • Umana Reyer Veneția (Italia)
  • Frutti Extra Bursaspor (Turcia)
  • Lietkabelis (Lituania)
  • JL Bourg (Franța)
  • Ratiopharm Ulm (Germania)
  • Germani Brescia (Italia)
  • Prometey SC (Ucraina)

 

CITEȘTE ȘI:

Prometey s-a retras oficial din Basketball Champions League. Victoria lui U-BT Cluj, anulată

Petrecere în alb și negru. Suporterii „U” sărbătoresc titlul echipei U-BT Cluj-Napoca. VIDEO

Victorie spectaculoasă pentru U-BT Cluj în meciul cu CSO Voluntari! „Studenții” și-au păstrat titlul în Liga Națională. VIDEO

Jucătorii de la U-BT Cluj s-au întors acasă și au făcut „baie” în Someș cu cupa. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter