Sport

Primarul Clujului, supărat că U joacă primul meci cu FCSB. „Cum dracu am picat cu Steaua?”

Noua ediție a Ligii 1 va lua startul în weekend-ul 16-17 iulie. FCSB, vicecampioana din sezonul trecut, va juca în prima etapă pe teren propriu cu U Cluj, echipa care a învins-o pe Dinamo în baraj.

Emil Boc Emil Boc

 

„Sunt supărat măi. Cu Steaua? Nici nu putea mai rău. Cum dracu, Doamne Iartă-mă, cum vorbesc, cum am picat chiar cu Steaua în primul meci?”, a comentat Emil Boc.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Edilul Clujului i-a urat succes și lui CFR Cluj să meargă mai departe în preliminarile Ligii Campionilor. 

„Hai să urăm succes CFR-ului să treacă de echipa asta Erevan, să meargă mai departe. Niciun meci nu e jucat de dinainte. Trebuie să le urăm succes, Doamne Ajută să meargă mai departe”, a completat Boc.


Jucătorii Universității au revenit la Cluj-Napoca după 10 zile de cantonament în Austria, acolo unde echipa a disputat patru meciuri amicale. Elevii lui Erik Lincar au început pregătirile pentru jocul cu FCSB, din prima etapă a Superligii României.

„Sunt meciuri mari. Foarte bine. Sunt meciuri mari, dar suntem U Cluj. Nu cred că e ceva de speriat. Jucăm cu echipele bune și asta ne-am dorit, dacă nu rămâneam în Liga 2. Lotul are o valoare destul de bună, dar șțim cum e în fotbal. Nu vreau să vin să fac promisiuni aici că ne batem pentru play-off, că ne batem pentru titlu sau că ne batem ca să nu ajungem la retrogradare, dar reprezentăm un brand mare și asta ne împinge să fim cât mai sus”, a declarat căpitanul U Cluj, Romario Pires.


Până la începutul campionatului, „U" va mai avea parte de un test împotriva celor de la Minaur Baia Mare, locul de disputare și ziua în care va avea loc partida urmând a fi stabilite.

De cealaltă parte, CFR Cluj şi Pyunik Erevan au terminat la egalitate, 0-0, marţi seara, în capitala Armeniei, în prima manşă a turului întâi preliminar al Ligii Campionilor la fotbal. Manşa secundă se va juca la Cluj-Napoca în data de 13 iulie (ora 21:30). Dacă va trece de Pyunik Erevan, CFR va juca în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor cu învingătoarea din meciul care opune echipele F91 Dudelange şi KF Tirana.

CITEȘTE ȘI:

Alex Chipciu regretă că a jucat la CFR: „O perioadă neagră”. A semnat cu rivala U Cluj

Fanii U Cluj, așteptați pe stadion la meciurile din Liga 1. Cât costă biletele și abonamentele

Supercupa României. Primul meci cu VAR din țară! Cât costă accesul la CFR Cluj – Sepsi

abonare newsletter