Sport

Florin Niță, tot mai aproape de CFR Cluj. Campioana îi oferă un salariu extrem de atractiv

Florin Niță, portarul celor de la Sparta Praga, este foarte aproape să ajungă la o înțelegere cu CFR Cluj.

Florin Niță în tricoul echipei naționale a României. FOTO: Captură FRF TV Florin Niță în tricoul echipei naționale a României. FOTO: Captură FRF TV


CFR Cluj încearcă un ultim transfer important înainte de preliminariile UEFA Champions League. Echipa antrenată de Dan Petrescu își dorește să ajungă la o înțelegere cu Florin Niță, portarul care a fost titular în ultimii ani la echipa națională.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Goalkeeper-ul a intrat în dizgrațiile oficialilor de la Sparta Praga și se poate întoarce în România. CFR Cluj i-ar fi oferit un salariu de 20.000 de euro și un bonus la semnătură de 50.000 de euro, conform Fanatik.ro


Florin Niță este din 2018 la Sparta Praga, club la care a ajuns după plecarea de la FCSB. Jucătorul de 34 de ani a fost om de bază la echipa cehă până în noiembrie 2021, atunci când a fost trecut pe banca de rezerve și nu a mai revenit niciodată în primul 11.

CFR Cluj are nevoie de portar, după ce echipa din Gruia a renunțat la Otto Hindrich și Karlo Letica în această vară. Răzvan Sava și Cristi Bălgrădean sunt portarii pe care se bazează CFR în acest moment.

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu, mulțumit de transferurile făcute: „Nu cred că mai vine nimeni”

Bouhenna, transferat de la CFR Cluj la FCSB. Fundașul a fost prezentat oficial

Ultimele Stiri
abonare newsletter