Sport

Erik Lincar nu renunță la Chipciu: „Așteptăm un răspuns. Ar da multe goluri împotriva lui CFR”

Universitatea Cluj este în continuare interesată de Alex Chipciu, jucătorul celor de la CFR Cluj.

Alex Chipciu, dorit în continuare la „U” Cluj. FOTO: CFR Cluj Facebook Alex Chipciu, dorit în continuare la „U” Cluj. FOTO: CFR Cluj Facebook


Erik Lincar îl dorește cu orice preț pe Alex Chipciu la Universitatea Cluj, fiind convins de potențialul jucătorului care a jucat în ultimii ani la rivala CFR.
 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Chipciu a fost unul dintre cei mai bine plătiți jucători din Liga 1 în ultimii ani, dar nu a produs niciodată pe măsura salariului. În cele 76 de meciuri jucate la CFR, Alex Chipciu are 5 goluri și 5 pase decisive.


„Chipciu este o variantă pentru noi. Așteptăm un răspuns de la el.Eu chiar am încredere în Alex mai ales că nu a avut o perioadă fericită la CFR. Mizez pe ambiția lui și sunt sigur că va avea un sezon foarte bun dacă o să reușim să îl aducem. Toată lumea știe calitatea lui, nivelul la care a jucat, iar noi avem nevoie de genul ăsta de jucători care au fost obișnuiți să joace cu 20-30.000 de suporteri în tribune. Eu cred că Chipciu ar da multe goluri dacă ar juca împotriva lui CFR. El a fost mai mult rezervă și a jucat foarte puțin. În unele momente a făcut diferența pentru CFR. El este un jucător cu experiență.”, a declarat Erik Lincar pentru ProSport LIVE.

Salariul lui Alexandru Chipciu este principalul factor care împiedică în acest moment mutarea. Fostul internațional român avea un salariu de 30.000 de euro la CFR, o sumă pe care „U” nu și-o permite în acest moment.


„Nivelul financiar nu îl cunosc, dar conducătorii clubului nostru vor găsi o soluție împreună cu cei de la CFR care să mulțumească pe toată lumea. Alex ar renunța la o sumă importantă de bani doar ca să vină și să joace la U Cluj”, a spus Erik Lincar pentru ProSport LIVE.

CITEȘTE ȘI:

Recepție organizată în cinstea promovării echipei „U” Cluj în Liga 1. Boc: „Echipa a reușit să revină pe prima scenă a fotbalului românesc”

Erik Lincar nu renunță la Chipciu: „Așteptăm un răspuns. Ar da multe goluri împotriva lui CFR”

Ultimele Stiri
abonare newsletter