Social

Aproape 5.000 de lei s-au adunat pentru copiii dependenți de dializă în urma evenimentului caritabil din Parcul Central. VIDEO

Asociația pentru Solidaritate și Empatie „Delia Grădinaru” a organizat, duminică, 5 iunie, în Parcul Central, un eveniment caritabil pentru copiii dependenți de dializă. În urma evenimentului s-au strâns aproape 5.000 de lei.

Emanuel Ungureanu pe scena amplasată în Parcul Central Emanuel Ungureanu pe scena amplasată în Parcul Central

 

Scopul  principal al maratonului de dans sportiv a fost strângerea de fonduri pentru copiii și tinerii dependenți de dializă și îngrijiți de Asociația pentru Solidaritate și Empatie Delia Grădinaru.


 

Instructorii Ramona Ige - Cocuț, Lia Sabău, Anca Dan, Mara Pop, Andra Sima și Diana Pop au animat asistența în ritmuri de Zumba.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Cine a fost duminică de la ora 17:00 în Parcul Central a primit un autograf de la scriitoarea Hanna Bota care a scris o carte („Când în fiecare zi e joi”) despre viața tinerilor dependenți de dializă din Asociația pentru Solidaritate si Empatie Delia Grădinaru.

„A scris o carte despre noi, o carte în care lucrurile se spun fără perdea, realitățile crunte pe care le trăiesc acești tineri în sistemul sanitar românesc sunt descrise fără milă. Ei nu au nevoie de milă, ci de dragostea noastră. Vă felicit din toată inima și sunteți parte din viața mea, în singurul an în care nu am putut face zumba a fost cel mai greu din viața mea”, a spus Emanuel Ungureanu, președintele Asociației pentru Solidaritate și Empatie Delia Grădinaru.


 

CITEȘTE ȘI:

Emoție și zâmbete. Zumba pentru copiii dependenți de dializă în Parcul Central

Peste 200 de iubitori de Zumba au creat o atmosferă incendiară la evenimentul caritabil dedicat copiilor dependenți de dializă. S-au strâns din donații peste 4000 de lei (FOTO)

Ultimele Stiri
abonare newsletter