Social

Cadouri de Crăciun pentru bătrânii din Cluj-Napoca! Boc: „Nimeni nu este uitat. Crăciun fericit!”

Bătrânii de la Centrul de Îngrijire și Asistență din Cluj-Napoca au primit cadouri de Crăciun, pentru că „nimeni nu este uitat” și „nimeni nu este abandonat”.

Cadouri de Crăciun pentru bătrânii de la Centrul de Îngrijire din Cluj! Boc: „Nimeni nu este uitat. Crăciun fericit!” Cadouri de Crăciun pentru bătrânii de la Centrul de Îngrijire din Cluj! Boc: „Nimeni nu este uitat. Crăciun fericit!”

 

 


Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, îi îndeamnă pe clujeni să facă lucruri bune.

 


De asemenea, primarul anunță că bătrânii de la Centrul de Îngrijire și Asistență din Cluj au primit cadouri de Crăciun, fiindcă „nimeni nu este uitat”:

„Nimeni nu este uitat, nimeni nu este abandonat: Cadouri pentru vârstnicii de la Centrul de îngrijire și asistență din Cluj 
Dacă puteți sa faceți un BINE, să nu ezitați să îl faceți. Ceea ce pentru dumneavoastră poate reprezenta foarte puțin, pentru alții poate reprezenta foarte mult.


An de an, încercăm să oferim vârstnicilor de la Centrul de îngrijire și asistență pentru vârstnici din Cluj (DGASPC Cluj) cadouri de Crăciun. Darurile au fost oferite de către Coral Impex, cărora le mulțumesc pentru implicarea în acest proiect de suflet pentru comunitatea clujeană.

Contextul actual încă nu ne permite o îmbrățișare și o urare de bine transmisă vârstnicilor de la centru, însă sper că aceste cadouri să le fie motiv de bucurie în aceste zile de sărbătoare.  


Cu această ocazie, aș dori să mulțumesc și personalului din centrele de specialitate pentru munca depusă în tot acest timp și pentru grija purtată fiecărui vârstnic în parte! Crăciun fericit tuturor!”, a spus Emil Boc.

CITEȘTE ȘI:

Mesaj emoționat al primarului din Florești: „De Crăciun, recreăm magie alături de copiii noștri minunați”

Un Crăciun mai vesel pentru cei 10 copii dependenți de dializă, internați în spital la Cluj: „Vor fi 10 cutii MARI”

Ultimele Stiri
abonare newsletter