Social

„Fii fără prejudecăți!”, de ziua persoanelor cu dizabilități, la UBB

Studenții UBB vor participa, în premieră, la spectacolul ,,Fii fără prejudecăți!", cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități. Aceştia vor dansa alături de persoane cu dizabilități de la diferite asociații și centre din Cluj-Napoca.

Studenții UBB vor fi implicați într-un flashmob de conștientizare a dizabilităților și  într-un moment de dans sportiv. Alături de studenții UBB va dansa și echipa de dog dancing a Școlii de Dresaj Canin Pet Joy, Iulia Lazăr și câinele de terapie, Bailey, care au făcut cunoștință cu studenții în cadrul diferitelor programe de terapie asistată de animale desfășurate la UBB. Câinele de terapie Bailey va dansa în premieră pe piesa muzicală compusă și interpretată de fetița Mara Prună, din cadrul Asociației Autism Transilvania.

La aceste acţiuni vor participa echipa de voluntari din cadrul BSD, membri ai Colegiului Studențesc de Performanță Academică, membri ai Asociației Mișcarea Sportivă a Studenților Transilvăneni, Alumni UBB, persoane cu dizabilități și personal al asociațiilor cu preocupări pentru persoane cu dizabilități.


Participarea studenților UBB la spectacolul Fără prejudecăți! face parte din seria de acțiuni organizate în cadrul Biroului pentru Studenți cu Dizabilități, având ca scop educația interactivă a studenților prin interacțiune directă cu persoane cu nevoi speciale.

Evenimentul va avea loc miercuri, 03 decembrie 2014 la Sala Polivalentă (Strada Uzinei Electrice) din Cluj-Napoca, în intervalul orar 16:00–19:00. Spectacolul este organizat de către Direcția pentru Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Cluj, în colaborare cu TVR Cluj și TVR 1. Intrarea este liberă.

abonare newsletter