Social

Aproape 400 de pensionari floreşteni beneficiază de transport gratuit

389 de pensionari s-au prezentat, încă din prima zi de eliberare a legitimaţiilor de transport, la Primăria Floreşti, cu actele necesare pentru a beneficia de transport gratuit, anunță reprezentanții administrației locale.

Pensionarii floreşteni s-au prezentat la Primărie cu buletinul şi cuponul de pensie pentru a beneficia de facilitatea oferită de Primăria Floreşti şi Consiliul Local Floreşti.

“Îi anunţăm pe toţi pensionarii floreşteni că prin aceste legitimaţii de călătorie vor putea circula pe absolut toate mijloacele de transport ale CTP, fosta RATUC, din Zona Metropolitană Cluj, inclusiv în municipiul Cluj Napoca. Acest demers nu are nimic de-a face cu administraţia locală clujeană, subvenţionarea acestor legitimaţii pentru pensionarii floreşteni fiind susţinută exclusiv de Primăria Floreşti şi Consiliul Local Floreşti”, a specificat primarul comunei Floreşti, Horia Şulea, care a menţionat că pensionarii sunt aşteptaţi şi zilele viitoare, cu o copie după buletin (carte de identitate) şi cuponul de pensie.


De asemenea, începând cu data de 8 septembrie, sunt aşteptaţi la sediul Primăriei Floreşti și liceenii şi studenţii care au domiciliul în Floreşti şi studiază în Cluj-Napoca, pentru a-şi ridica adeverinţele şi apoi legitimaţiile de transport gratuit.

Ultimele Stiri
abonare newsletter