Social

Moș Crăciun a venit deja la copiii instituționalizați din județul Cluj

Toți copiii din centrele DGASPC Cluj au primit un cadou din partea Moșului. Campania caritabilă a fost inițiată de președintele Consiliului Județean, Alin Tișe.

Toți copiii din centrele DGASPC Cluj au primit un cadou din partea lui Moș Crăciun. FOTO: CJ Cluj Toți copiii din centrele DGASPC Cluj au primit un cadou din partea lui Moș Crăciun. FOTO: CJ Cluj

 

 


Luni, 18 decembrie, în amfiteatrul complexului hotelier Univers T, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a împărțit cadourile pregătite de către clujeni pentru copiii instituționalizați din cele 32 de centre și case de tip familial din județul Cluj, aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Cluj.

 


„Ne-am bucurat extrem de mult pentru că am reușit să facem o bucurie celor 240 de copii din centrele DGASPC din tot județul Cluj. A fost extrem de emoționant să-i văd pe acești copilași luându-și cadoul pregătit cu mare grijă și implicare de către clujenii de bine, care au ales să facă un gest nemaipomenit pentru aceste suflete mai puțin norocoase. Țin să le mulțumesc pe această cale colegilor mei care s-au implicat în campanie și clujenilor care au răspuns pozitiv aceste inițiative, în premieră, pentru noi”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Campania caritabilă de Crăciun „Adu o bucurie de sărbători!” a fost un proiect de tip „shoe box” inițiat de Alin Tișe, pentru toți copiii  instituționalizați în cadrul DGASPC Cluj, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj.


În cadrul acestei campanii, clujenii cu suflet mare au putut alege unul sau mai mulți copii, cărora să le ofere pachete conținând câte un obiect specific vârstei fiecăruia: rechizite, obiecte de uz personal, articole de îmbrăcăminte, jucării, dulciuri, etc.

Dat fiind succesul de care s-a bucurat această campanie caritabilă, Consiliul Județean ia în considerare continuarea acestui proiect și în anii următori.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Moș Crăciun a aterizat pe Aeroportul Cluj. Zeci de copii l-au așteptat nerăbdători. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter