Social

Fii Moș Crăciun pentru copiii din centrele de plasament din Cluj! Alin Tișe: „Alege un copil căruia să-i aduci bucurie!”

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a făcut apel la clujeni să aducă o bucurie copiilor din centrele de plasament în pragul sărbătorilor de iarnă.

Copiii din centrele de plasament pot să primească de Crăciun cadouri de la clujeni / Foto: pixabay.com Copiii din centrele de plasament pot să primească de Crăciun cadouri de la clujeni / Foto: pixabay.com

 

 


Consiliul Județean Cluj a lansat o campanie în noiembrie pentru clujenii cu suflet mare, intitulată „Adu o bucurie de sărbători!”. Acesta este un proiect de tip SHOE BOX, la care autoritățile vă invită să participați și să faceți un cadou unui copil din centrele DGASPC Cluj, în perioada sărbătorilor de iarnă.

Acum, pe 12 decembrie, mai sunt 46 de copii instituționalizați care trebuie să primească un cadou de Crăciun. Alin Tișe, președintele CJ Cluj, face un nou apel:


„Fă o bucurie în prag de sărbători! Mai sunt 46 de copii aflați în dificultate care trebuie să primească un cadou de la Moșul. Vă rog și pe dumneavoastră să faceți o faptă bună! Alege un copil căruia să-i aduci bucurie! (AICI) Cadourile se pot preda până luni, 18 decembrie, ora 10. Mulțumesc tuturor pentru implicare!”, a transmis Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Cum poți să devi Moș Crăciun?

Dorești să aduci bucurie în sufletul unui copil în perioada sărbătorilor de iarnă? Cu sprijinul tău, Moșul vine și la copiii instituționalizați din centrele Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj.  Evenimentul se adresează tuturor persoanelor cu suflet mare, care doresc să facă o bucurie de sărbători.


Cum poți participa:
1. Alege unul (sau mai mulți) dintre copiii din tabelul alăturat.
2. Notează numele tău în coloana „numele moșului”, în dreptul copilului (sau copiilor) ales/aleși. Îți recomand să acorzi o atenție sporită vârstei și genului copilului ales.
3. Ia o cutie de încălțăminte.
4. Umple-o cu următoarele articole:
- Rechizite – creioane colorate/carioci
- 1 obiect de uz personal
- 1 articol de îmbrăcăminte/încălțăminte (căciulă/ mănuși/ fular/ șosete/ pulover/ ghetuțe/ s.a.)
- 1 jucărie/ 1 joc de societate dacă copilul are peste 8 ani
- Dulciuri neperisabile
- Opțional: alte cadouri potrivite vârstei pe care le consideri adecvate.

Cutia cu cadouri neîmpachetată trebuie să o duci la sediul Consiliului Județean Cluj, Calea Dorobanților 106.


Persoane de contact: Ana Coroianu 0771.366.479 și  Maria Tiecar   0751.368.793.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un Crăciun mai fericit pentru locuitorii din Apuseni! Sute de familii, vizitate de voluntarii CERT Transilvania: „Avem bătrâni cărora doar noi le-am trecut pragul”

Târg de lucrări hand-made! Icoane, tablouri și ornamente de Crăciun, create de copiii și clujenii din centrele sociale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter