Social

Aproape 140 de studenți și profesori au donat sânge pentru pacienții din Cluj-Napoca, într-o singură zi

Într-o singură zi, aproape 140 de persoane au participat la campania UBB de donare de sânge, în Cluj-Napoca.

Campanie de donare de sânge a UBB / Foto: UBB Campanie de donare de sânge a UBB / Foto: UBB

 

 


Aproape 140 de persoane s-au prezentat luni, 30 octombrie 2023, la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj, în prima zi a campaniei de donare de sânge „Donăm împreună, UBBear dă startul!”, inițiată de Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

 


Donatorii au fost întâmpinați la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj de studenții voluntari ai UBB care le-au oferit informații despre procesul de donare și despre campania care se va derula până vineri, 3 noiembrie 2023.

Ajunsă la cea de-a 12-a ediție, campania de donare de sânge a devenit o tradiție pentru comunitatea UBB și nu numai, aceasta fiind organizată de două ori pe an.


Campania de donare de sânge se desfășoară în perioada 30 octombrie-3 noiembrie 2023, între orele 7.30-13.30, la sediul Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Cluj (str. Nicolae Bălcescu nr. 18).

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Campanie de donare de sânge, organizată de UBB Cluj: „Ne dorim să generăm un comportament firesc și constant în această direcție”

Emil Boc, apel către toți clujenii să doneze sânge pentru tânărul rănit grav în accidentul de pe Feleacu și alți pacienți

Ultimele Stiri
abonare newsletter