Social

Apel la donare de sânge în Cluj pentru victimele din Israel

Centrul de Transfuzie Sanguină Cluj face un apel la donare de sânge pentru victimele războiului din Israel.

Apel la donare de sânge / Foto: Facebook - Centrul de Transfuzie Sanguină Cluj Apel la donare de sânge / Foto: Facebook - Centrul de Transfuzie Sanguină Cluj

 

 


Centrul de Transfuzie Sanguină din Cluj-Napoca a anunțat că își prelungește programul până la ora 17:00 (de la 13:30) și face un apel la donare de sânge pentru victimele conflictului armat din Israel:

 


„MODIFICARE PROGRAM!! Suntem alături de victimele din Israel! Vă așteptăm să dați o mână de ajutor donând sânge. Centrul de Transfuzie Cluj-Napoca își prelungește programul! Noul program: luni-vineri 7:30-17:00. Perioada: 09.10-13.10.2023. Centrul de Transfuzie Sanguină Cluj-Napoca, strada Nicolae Bălcescu nr.18”, au transmis reprezentanții centrului.

Programările se pot face la:
- https://www.facebook.com/bloodochallenge/
- www.donorium.ro


Peste 700 de israelieni au fost ucişi de la începutul ofensivei mişcării islamiste palestiniene Hamas asupra Israelului sâmbătă, a anunţat armata israeliană într-un nou bilanţ publicat luni dimineaţă, informează AFP, conform agerpres.ro. Armata israeliană a raportat, de asemenea, 2.150 de israelieni răniţi începând de sâmbătă dimineaţă, într-o actualizare postată pe contul său de X (fostul Twitter).

Potrivit dpa, care citează informaţiile postate duminică seara de site-ul de ştiri israelian Ynet, cel puţin 260 de cadavre au fost găsite la locul în care avea loc un festival în timpul ofensivei Hamas. Forţele de urgenţă ale serviciului de salvare Zaka sunt cele care au comunicat site-ului că au găsit cadavrele. Hamas a atacat participanţii la festivalul care se desfăşura în apropierea graniţei cu Fâşia Gaza. Presa a citat martori oculari care au vorbit despre un masacru. Nu este clar dacă cei 260 de participanţi la festival, care au fost ucişi, au fost incluşi în acest ultim bilanţ. 


Bilanţul a continuat să crească în week-end pe măsură ce forţele israeliene au avansat în zonele atacate şi au descoperit mai multe cadavre. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Zeci de pelerini din Cluj și Maramureș, blocați în Israel de război, au ajuns în siguranță în România: „Rugăciunea ne-a adus acasă”

Scene sângeroase în Israel. Cel puțin 22 de morți și sute de persoane rănite, în urma atacului lansat de palestinieni. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter