Social

Iubire adevărată! Zeci de cupluri clujene, premiate pentru 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. VIDEO

Primăria Cluj-Napoca a premiat zeci de cupluri pentru o căsnicie neîntreruptă timp de 50 de ani.

Ceremonie pentru cuplurile care au ajuns la „Nunta de Aur” / Foto: Facebook - Emil Boc Ceremonie pentru cuplurile care au ajuns la „Nunta de Aur” / Foto: Facebook - Emil Boc

 

 


La „Nunta de Aur” a acestor cupluri, care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă, Primăria Cluj-Napoca le-a făcut un mic cadou.

La Casino, în Parcul Central, a avut loc o ceremonie dedicată acestor cupluri. 


Municipalitatea clujeană acordă fiecărui cuplu care împlinește 50 ani de căsătorie neîntreruptă un premiu simbolic în valoare de 1.000 lei, o diplomă aniversară și o floare, în semn de recunoștință din partea comunității pentru exemplul pe care îl oferă tinerelor generații cu privire la importanța și valorile familiei.

„Un efort extraordinar - 50 de ani de căsătorie neîntreruptă care înseamnă că indiferent cât de mare a fost furtuna afară, chiar dacă e vijelie, sunt convins că pentru dumneavoastră nu reprezintă niciun lucru nou, că în viața dumneavoastră de 50 de ani de căsătorie neîntreruptă ați trecut prin multe furtuni, ați omis multe obstacole, ați făcut față la multe greutăți, iar împreună ați reușit. Acesta este cel mai important mesaj pe care-l transmiteți tuturor: indiferent cât de grele au fost vremurile, împreună și la bine și la greu ați reușit și că împreună putem reuși și noi, ca și comunitate clujeană. În al doilea rând, suntem aici pentru a vă arăta respectul orașului pentru valorile pe care le transmiteți comunității noastre și, mai ales, tinerei generații. Și aici mă refer la valorile legate de familie”, a transmis primarul Emil Boc, în cadrul ceremoniei de premiere a cuplurilor. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

O poză cât o mie de cuvinte! Un pompier român salvează animăluțe prinse în incendiile din insula Rodos

8 COPII BOLNAVI așteaptă să ajungă la tratament în străinătate. 2 sunt din Cluj. Strângem 100.000€ pentru zborurile Blondie?

Ultimele Stiri
abonare newsletter