Social

Concert caritabil în Cluj-Napoca pentru Sasha, un băiețel de 2 ani cu cancer. Singura șansă de tratament - în afara țării

Un spectacol folcloric caritabil va avea loc în Cluj-Napoca pe 26 iulie, pentru a strânge bani pentru Sasha, un băiețel diagnosticat cu cancer.

Sasha, un băiețel de numai 2 ani internat la spital în Cluj cu cancer, are nevoie de bani pentru o operație în Franța / Foto: mătușa lui Sasha Sasha, un băiețel de numai 2 ani internat la spital în Cluj cu cancer, are nevoie de bani pentru o operație în Franța / Foto: mătușa lui Sasha

 

 


La numai 2 anişori, Sasha Bogdan a fost diagnosticat cu cancer, având o tumoare canceroasa neuroblastom retroperitoneala stânga, de diferite dimensiuni, localizat într-un loc destul de greu de accesat (pe vasele de sânge), cu grup hidrologic nefavorabil. 

Campanie alături de Sasha / Foto: grup Facebook - Andrei Olo

Sasha momentan se află în Cluj-Napoca, dar singurele şanse de tratament se găsesc în afara țării. „Costurile implicate sunt enorme, de 500.000 euro, iar pentru familia noastră şi pentru părinţii lui Sasha sunt aproape imposibile de a le acoperi”, transmit apropiații băiețelului.


Din acest motiv, pe 26 iulie va fi organizat un spectacol folcloric caritabil la Casa de Cultură a Studenților, cu scopul de a strânge bani pentru tratamentul lui Sasha. 

„În calitate de organizator alături de Diana Bodea aducem în atenția dumneavoastră, cu mari emoții, implicare, bucurie si speranță că din imposibil Dumnezeu face posibil. Un spectacol caritabil intitulat «Alaturi de Sasha Rotariu». Interpreți ai folclorului românesc, îndrăgiti și apreciați de publicul iubitor de frumos, părtași la acest eveniment, vor aduce prin glas și cântec o speranță la tot ceea ce Sasha are nevoie: șansa la viață și o copilărie fericită. Evenimentul se va desfășura la Casa de Cultura a Studenților «Dumitru Fărcaș» Cluj-Napoca în data de 26 iulie, orele 18”, transmite Romina Nemes, unul dintre organizatori.


Spectacol caritabil pentru Sasha / Foto: Facebook - Romina Nemes

Banii adunați atât din bilete, cât și donațiile în urnele ce se vor fi puse la dispoziția publicului, vor fi redirecționați familiei Rotariu, care va fi prezentă de asemenea la acest eveniment, asigură organizatorii.

Biletele se pot cumpăra online aici sau aici, ori fizic în librăriile Cărturești.


Puteți face direct o donație în conturile: 

 RO97BTRLRONCRTO622007501-cont de RON 
RO47BTRLEURCRT0622007501-cont in EURO 
SWIFT:BTRLR022 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Viața a 5 copii bolnavi costă 15.000 euro. Asociația Blondie, apel la donații: „Un băiețel are doar 8 luni și o formă agresivă de cancer”

400 de copii trăiesc azi datorită Asociației Blondie! A organizat 144 de zboruri ca ei să fie operați în străinătate: „Am înconjurat de 10 ori Pământul”

Ultimele Stiri
abonare newsletter