Social

Boc crede că la Cluj poți să trăiești o viață de familie bună: „Devenim un centru puternic unde să trăiești bine, să ai de muncă”

Primarul Emil Boc susține că orașul Cluj-Napoca e un loc bun pentru a întemeia o familie, fiindcă acesta devine „un centru puternic unde să trăiești bine, să ai locuri de muncă”.

Emil Boc, la foișorul din Parcul Central, într-un weekend în care oficia cununii / Foto: Facebook - Emil Boc Emil Boc, la foișorul din Parcul Central, într-un weekend în care oficia cununii / Foto: Facebook - Emil Boc

 

 


De asemenea, Emil Boc este încrezător că Clujul va deveni un loc care îi va face pe românii plecați în străinătate să se întoarcă în țară.

 


Când spune aceste lucruri, edilul se bazează pe proiectele mari ale Clujului, care duc orașul la nivelul anilor „2030-2050”:

„Poate din această perspectivă mulți pot să invidieze Clujul, că da, noi avem acum pe masă proiecte de peste 4 miliarde de euro în implementare. E o sumă incredibil de mare de bani. Aceste proiecte mari duc Clujul la nivelul 2030-2050, asigurând în viitor consistență și pe calitatea vieții, pe mobilitate și pe dezvoltare economică. Devenim cu adevărat un centru puternic unde să-ți întemeiezi o familie, să trăiești bine acasă, să ai locuri de muncă, să se întoarcă cei care au plecat... să ai viitor! Pentru că despre asta este vorba până la urmă - să avem viitor cu copiii noștri acasă și pe cei care au plecat (n.r. în străinătate) să-i avem aici, oferindu-le posibilitatea să trăiască aici, acasă. Iar aceste proiecte (n.r. metrou, centura metropolitană, electrificarea căii ferate - tronson Tăietura Turcului, trenul metropolitan, conectarea Clujului la autostradă) duc într-adevăr Clujul la acel nivel. Pentru asta lucrăm în fiecare zi”, a spus Emil Boc.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

A fost semnat contractul pentru metroul din Cluj. Este cel mai mare proiect de infrastructura din ultimii 30 de ani.

Protestul profesorilor s-a mutat în fața Primăriei Cluj, unde premierul Nicolae Ciucă e așteptat să sosească pentru semnarea contractului la metrou

Ultimele Stiri
abonare newsletter