Social

„E copleșitor!” Primele imagini cu pompierul clujean și câinele Max în misiunea de salvare a victimelor cutremurului din Turcia

Au apărut primele imagini cu pompierul clujean și câinele său Max, care au plecat în Turcia pentru a ajuta la salvarea victimelor cutremurului.

Primele imagini cu Rareș Urs și câinele Max în Turcia, unde a avut loc cutremurul / Foto: ISU Cluj Primele imagini cu Rareș Urs și câinele Max în Turcia, unde a avut loc cutremurul / Foto: ISU Cluj

 

 


Primele imagini cu pompierul Rareș Urs și câinele său Max au fost publicate pe pagina de Facebook a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Rareș se află la 3 km de cea mai afectată zonă de cutremurul care a avut loc în Turcia, iar misiunea sa este de a găsi și salva supraviețuitorii.


„Colegul nostru, Rareș Urs, împreună cu Max, acționează în apropiere de Gunyazi, la trei kilometri de zona cea mai afectată de cutremur în Turcia. Misiunea lor este să găsească supraviețuitori, iar în acest moment nu mai contează oboseala. Impactul emoțional este copleșitor, așa că se cuvine să îndreptăm toate gândurile noastre spre cei afectați de această tragedie, precum și spre echipele de salvatori.  Rareș, suntem alături de tine! Mult succes!”, transmis ISU Cluj.

El s-a oferit voluntar în această misiune și și-a luat cu el și câinele, care este specializat în misiuni de căutare-salvare. Cei doi au plecat în Turcia alături de o Asociația Câini de Salvare Transilvania.


CITEȘTE ȘI:

O femeie a fost salvată după ce a petrecut mai mult de 100 de ore sub dărâmături în urma cutremurului din Turcia

Un pompier clujean merge în Turcia, în ajutorul victimelor cutremurului. E însoțit de câinele său, Max

Ultimele Stiri
abonare newsletter