Social

Un pompier clujean merge în Turcia, în ajutorul victimelor cutremurului. E însoțit de câinele său, Max

Un pompier din Cluj-Napoca a ales să meargă în Turcia, din timpul liber, ca să ajute victimele cutremurului. El este însoțit de câinele său Max, specializat în căutare-salvare.

Un pompier clujean a plecat în misiune în Turcia, alături de câinele său, ca să ajute victimele cutremurului / Foto: ISU Cluj - Facebook Un pompier clujean a plecat în misiune în Turcia, alături de câinele său, ca să ajute victimele cutremurului / Foto: ISU Cluj - Facebook

 

 


O echipă de voluntari clujeni din cadrul Asociației Câini de Salvare Transilvania (CST) a răspuns apelului de sprijin venit din partea Turciei, unde a avut loc un cutremur soldat cu mii de morți.

Alături de ei a plecat și un pompier clujean. Rareș Urs a ales să meargă în Turcia ca să ajute victimele cutremurului și este însoțit de câinele său, Max, care este specializat în misiuni de căutare-salvare:


„Colegul nostru de la Detașamentul 2 de Pompieri Cluj-Napoca, plutonier adjutant Rareș Urs, se regăsește în echipa Câini de Salvare Transilvania care a plecat astăzi în Turcia. Rareș e însoțit de câinele său, Max, și va participa împreună cu personalul RO-USAR la misiuni de căutare-salvare. Este un gest cu atât mai nobil, întrucât pompierul clujean a ales să meargă voluntar în Turcia, din timpul său liber. Suntem mândri de tine, Rareș!

O echipă amplă de salvatori români din cadrul IGSU se află deja în Turcia și desfășoară misiuni în contextul acestei tragedii”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Voluntari clujeni, în misiunea de salvare din Turcia. O nouă echipă de intervenții pleacă în țara devastată de cutremur

Peste 8.000 de morți în Turcia și Siria, potrivit ultimului bilanț al victimelor după cutremurele devastatoare

Ultimele Stiri
abonare newsletter