Social

Conferința „Inspire Movement” are loc vineri. Alex Dima, Dragoș Bucur și Adelina Toncean vin la Cluj-Napoca

Vineri are loc conferința „Inspire Movement Conference - Balance”. Adelina Toncean, Dragoș Bucur și Alex Dima vin la Cluj-Napoca pentru a te ajuta să-ți găsești echilibrul personal.

Conferința „Balance”, de Inspire Movement / Foto: Facebook - Inspire Movement Conferința „Balance”, de Inspire Movement / Foto: Facebook - Inspire Movement

 

 


Conferința „Inspire Movement Conference - Balance” va avea loc vineri, 18 noiembrie, la Hotel Radisson Blu din Cluj-Napoca. În cadrul acesteia, participanții vor afla de la speakerii prezenți la eveniment cum să își găsească echilibrul personal, atât din punct de vedere medical, cât și emoțional. 

Între speakeri se numără Adelina Toncean, actorul Dragoș Bucur, iar Alex Dima va fi invitat special.


Adelina Toncean este femeia care a dat speranță copiilor bolnavi și singuri prin Asociația „Blondie”, care s-a născut din dorința de a ajuta micuții care nu mai au nicio speranță. Tot ea a construit un sistem etapizat prin care copiii cu afecțiuni medicale primesc susținere pas cu pas:

„«Blondie» este creația care i-a schimbat viața și percepția despre aceasta. Adelina este omul care a reușit să-și pună amprenta în societatea noastră și să fie un model de urmat. Suntem siguri că are foarte multe lucruri să ne împărtășească, tocmai de aceea am invitat-o alături de noi la conferința BALANCE pentru a ne spune cum a ajuns să fie omul care salvează suflete”, scriu organizatorii despre Adelina.


Dragoș Bucur este omul care a găsit un echilibru între a fi un actor de succes, un tată devotat și un soț iubitor. El este absolvent de UNATC și laureat al Premiului Gopo ani la rând, dar și un om de televiziune excepțional. Din aceste motive, organizatorii îl consideră pe Dragoș „exemplul de care avem nevoie pentru societatea noastră”. La conferința „Balance” participanții îl vor cunoaște pe omul Dragoș Bucur, cu „toate ideile lui minunate, experiențele prin care a trecut și de ce nu, planurile lui de viitor”.

Alex Dima este unul dintre cei mai cunoscuți reporteri de televiziune din România și realizatorul mai multor anchete jurnalistice și reportaje de succes, de la „România, te iubesc!”. Jurnalistul este mereu aproape de oameni și se implică des în campanii sociale, iar la conferința de vineri organizatorii l-au chemat ca invitat special.


Conferința Balance. Teme și program:

15:30 Înregistrarea participanților

  • 16:00 - 18:30 Panel 1

Frumusețea interioară și echilibrul alimentar
Dr. Ramona Grosu
Primele semne de dezechilibru și cum îl identificăm 
Dr. Corina Simona-Bodea
Frumusețea exterioară și cum să iei decizii echilibrate
Dr. Ovidiu Ivan 
Neo-intimitatea sau cum relaționăm în secolul 21
Dr. Gabriela Madaras
Relațiile de cuplu și echilibrul în viața emoțională / Era femeii puternice 
Dacian Pășcuță


- 18:30 Lunch&coffee Break

  •  18:45 - 20:30 Panel 2

Cum am depășit provocările din viața profesională și personală pentru a găsi echilibrul

Speakeri 
Christiana Budica-Mongol - Sportivă
Adelina Toncean - Președinte Fundația Blondie
Dragoș Bucur - Actor

Inspire Movement redefinește perspectivele uneori rigide din domeniul sănătății, al medicinei și nu numai, transformându-le în sfaturi și explicații pentru toți cei care vor să se redescopere.

CITEȘTE ȘI:

Donație din aplicație. BT susține Asociația Blondie, pentru salvarea copiilor grav bolnavi din România. Cum poți dona direct din BT Pay?

Târgul de Crăciun începe în weekend, la Cluj! VEZI PROGRAMUL pentru primele zile ale târgului

abonare newsletter