Social

Și-au încărcat mașinile cu alimente și cadouri și au mers la cătunele din Munții Trascău, ca să ajute 23 de familii defavorizate. FOTO

Voluntarii CERT Transilvania au mers la cătunele din Munții Trascăului cu mașinile încărcate de alimente și cadouri. Acolo locuiesc 23 de familii defavorizate.

Și-au încărcat mașinile cu alimente și cadouri și au mers la cătunele din Munții Trascăului / Foto: CERT Transilvania Și-au încărcat mașinile cu alimente și cadouri și au mers la cătunele din Munții Trascăului / Foto: CERT Transilvania

 

 


La sfârșitul săptămânii trecute, voluntarii CERT Transilvania au mers în inima Munții Trascăului ca să ajute 23 de familii defavorizate.

De patru ani, cei de la CERT sunt alături de aceste familii care au o situație materială dificilă și de bunicii care locuiesc în cătunele respective singuri.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 


Deși acțiunea necesită eforturi mari, voluntarii spun că se merită pentru a vedea „bucuria din ochii celor mici”, dar și pentru îmbrățișările și poveștile de viață ale bunicilor de acolo:

„Sfârșitul de săptămână ne-a purtat pașii spre cătunele din inima Munților Trascăului, regiunea Geogel, acolo unde peisajele îți taie răsuflarea, iar liniștea oprește timpul în loc și alungă orice grijă.


Cu mașinile încărcate cu pachete cu alimente, articole de igienă și cadouri pentru copii am străbătut, alături de prietenii noștri de la Alight EE, potecile abrupte spre cele 23 de familii cu o situație materială dificilă și bunici singuri pe care îi vizităm cu drag și dor de mai bine de 4 ani.

Bucuria din ochii celor mici, îmbrățișările bunicilor și poveștile de viață impresionante ne sunt răsplata și ne aduc aminte, de fiecare dată, de ce am pornit pe acest drum al ajutorării semenilor și de ce e atât de important să rămânem oameni”, spun reprezentanții CERT Transilvania.

CITEȘTE ȘI:

Voluntarii CERT Transilvania au dus pachete familiilor izolate din Apuseni: „Sunt 150 de copilași care ne umplu sufletele de bucurie”

REPORTAJ. Voluntarii CERT Transilvania, îngeri pentru familiile din Apuseni. Cum au făcut posibil Crăciunul pentru zeci de copii și bătrâni

Ultimele Stiri
abonare newsletter