Social

Voluntarii CERT Transilvania au dus pachete familiilor izolate din Apuseni: „Sunt 150 de copilași care ne umplu sufletele de bucurie”

Voluntarii CERT Transilvania sunt din nou alături de familiile din Apuseni, din zone izolate și uitate de lume. În această perioadă, în apropierea sărbătorilor de Paște, voluntarii CERT au pregătit pachete pentru zeci de copii și familii, care-i primesc în casele lor de 13 ani încoace.

Voluntarii CERT Transilvania au dus pachete familiilor izolate din Apuseni: „Sunt 150 de copilași care ne umplu sufletele de bucurie” Voluntarii CERT Transilvania au dus pachete familiilor izolate din Apuseni: „Sunt 150 de copilași care ne umplu sufletele de bucurie”

 

 


Cei de la CERT Transilvania s-au urcat duminică dimineața în 35 de mașini de teren, încărcate cu alimente, articole de igienă și cadouri pentru copii, și au plecat spre Apuseni:

 


„De 13 ani ne primesc în casele lor. Bunicii ne întâmpină cu blândețe și povești de viață impresionante, iar copilașii ne umplu sufletele de bucurie cu fețișoarele lor îmbujorate.

Este vorba despre cele 150 de familii cu o situație materială dificilă, bunici singuri și 150 de copilași din zonele izolate ale Apusenilor, pe care i-am vizitat ieri în cadrul Campaniei Umanitare de Paști. La bordul celor 35 de mașini de teren am pornit, dis-de-dimineață, încărcați cu alimente, articole de igienă și cadouri de iepuraș pentru copii, dar mai ales, cu un strop de bucurie și speranță înainte de sărbători.


Mulțumim prietenilor care au dăruit suflet alături de noi”, a transmis CERT Transilvania pe Facebook.

Pachete pentru copiii orfani din Ucraina

De asemenea, în cursul săptămânii trecute, CERT Transilvania a trimis pachete în Ucraina pentru copiii orfani și oamenii care au fost nevoiți să fugă din calea războiului:


„Cele două transporturi către Ucraina, organizate de noi în această săptămână, au ajuns cu bine la destinație. Transportul cu numărul 10 a mers către comunitatea din Nadvirna , acolo unde voluntarii ucraineni oferă sprijin celor nevoiți să fugă din calea războiului.

Transportul cu numarul 11 a ajuns la mănăstirea Bănceni, din zona Cernăuți, unde și-au găsit adăpost oameni ale căror case au fost distruse și copilașii de la orfelinatul din orașul Kramatorsk.
36 de paleți cu alimente, medicamente , materiale sanitare, hrană bebeluși și articole îngrijire copii, pături, îmbrăcăminte, apă și articole igienă, au dus peste graniță mesajul nostru de solidaritate”, spun cei de la CERT.

CITEȘTE ȘI:

Pădurea din localitatea Nima a ajuns mai bogată cu 7.000 de puieți. CERT Transilvania: „Suntem mândri de voi”. FOTO

CERT Transilvania, alături de refugiații din Ucraina. Se fac donații de alimente, produse de igienă și sanitare

Ultimele Stiri
abonare newsletter