Sănătate

Polaris Medical devine Spitalul Medicover Cluj specializat în chirurgie multi-disciplinară în urma unei investiții de peste 4 milioane de euro (P)

Spitalul Polaris Medical, preluat de Medicover la începutul acestui an, își schimbă numele în Spitalul Medicover Cluj pentru a reflecta apartenența la grupul internațional de servicii medicale Medicover și se repoziționează ca spital chirurgical, venind astfel în întâmpinarea nevoilor pacienților.

Pentru reconfigurarea spitalului au fost realizate investiții semnificative în valoare de peste 4 milioane de euro în noua structură chirurgicală prin amenajarea blocului operator și a sălilor de operație dotate cu echipamente de ultimă generație. Investițiile totale în Spitalul Medicover Cluj se vor ridica la peste 8 milioane de euro. Spitalul va continua să le ofere pacienților săi și servicii de recuperare, care vor fi axate pe recuperarea post-operatorie imediată.

Echipa medicală a spitalului este formată din unii dintre cei mai mari specialiști din țară, medici cu un nivel de competențe vast, înaltă expertiză profesională, parte din mediul academic medical clujean. 


În cadrul Spitalului Medicover Cluj vor putea fi efectuate o largă gamă de intervenții chirurgicale, precum proteze de șold sau reconstrucție ligamente încrucișate din chirurgia ortopedică, sleeve gastric din cadrul chirurgiei bariatrice, îndepărtarea diferitelor tipuri de tumori în chirurgia urologică sau gineco-oncologică, tratamentul polipilor sau rino-sinuzitelor în chirurgia ORL sau tratamentul traumatismelor în chirurgia maxilo-facială. Pacienții se pot adresa pentru urgențe din categoria specialități medicale și chirurgicale 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, Spitalul asigurând linie de gardă în regim permanent. 

Blocul operator dispune de mai multe săli de operație, dotate la cele mai înalte standarde medicale, iar activitatea de Anestezie și Terapie Intensivă le va oferi pacienților suport  și îngrijire post operatorie. Dotările tehnologice moderne vin în sprijinul profesioniștilor care vor efectua intervențiile chirurgicale, tocmai pentru a contribui la siguranța, precizia și calitatea actului medical de care vor beneficia toți pacienții noștri.


Inaugurarea activității chirurgicale din cadrul Spitalului Medicover Cluj și desfășurarea acesteia într-un mediu profesionist, la cele mai înalte standarde tehnice și medicale este un moment de referință pentru toată comunitatea clujeană. Întreaga amenajare, alături de dotările de ultimă generație reflectă orientare către nevoile pacienților. Faptul că avem deja formată o echipă de profesioniști care vor efectua intervențiile chirurgicale pe mai multe specializări, ne dă încredere că vom putea contribui atât la îmbunătățirea sănătății pacienților noștri precum și la a le oferi suportul și confortul necesare în perioada post-operatorie. Întreaga viziune de repoziționare a spitalului și în zona chirugicală vine ca o completare a serviciilor deja existente, ca un ansamblu de bune practici medicale în sprijinul pacienților noștri.”,  a declarat dr. Radu Tudor Motocu Director Medical, Spitalul Medicover Cluj.

Siguranța pacienților reprezintă elementul esențial pentru oferirea unei îngrijiri medicale de înaltă calitate. În acest sens, investițiile alocate pentru echipamente performante, precum și modul de organizare ce au în vedere reducerea la minim a infecțiilor nozocomiale, reflectă prioritatea acordată siguranței pacienților. 


Așadar, începând cu data de 15 martie 2022, Spitalul Medicover Cluj oferă pacienților și servicii medicale chirurgicale la cele mai înalte standarde. Asigurarea accesului facil la servicii medicale de înaltă calitate atunci când pacienții au nevoie de acestea reprezintă un deziderat al Spitalului Medicover Cluj care va funcționa în regim permanent inclusiv pentru intervenții de urgență.

Pentru Contact și programări: 
Call Center: 0264-933 
Programări online: https://programare.medicover.ro/spital-cluj
https://www.medicover.ro/spital-cluj


Despre Medicover România 

Din 1995, Medicover România a devenit unul dintre cei mai importanți furnizori de pe piața serviciilor de sănătate private, cu o rețea de 25 de clinici în București și în țară, patru spitale generaliste: în capitală, la Oradea, Craiova și Cluj-Napoca, 28 de cabinete on-site și peste 250 de unități medicale partenere. Spitalele Medicover corespund celor mai înalte standarde medicale și deservesc o gamă largă de specialități medicale și chirurgicale. 
Pentru mai multe informații, vizitați: www.medicover.ro 


Medicover România face parte din Medicover, companie internațională de servicii medicale și de diagnostic, înființată în 1995. Medicover operează o rețea extinsă de clinici, spitale, facilități de îngrijire specializată și laboratoare. Piețele principale ale Medicover sunt Polonia și Germania. În 2020, Medicover a avut venituri de 998 milioane de euro și peste 32.000 de angajați. Pentru mai multe informații, vizitați www.medicover.com

CITEȘTE ȘI:

Centru Regional de Neurochirurgie prinde contur! Construcția începe în primăvară. Manager SCJU: „Proiectul e de maximă necesitate”

UMF Cluj construiește Centrul de simulare, chirurgie experimentală și training. Patru clădiri vor fi desființate

Ultimele Stiri
abonare newsletter