Sănătate

Aparatură medicală nouă pentru Spitalul Militar din Cluj. Investiția depășește suma de 130.000 de lei

Spitalul Militar din Cluj-Napoca a fost dotat cu șase noi echipamente medicale. Investiția a fost asigurată din bugetul Consiliului Județean.

Echipamente medicale de 132.000 de lei pentru Spitalul Militar Cluj-Napoca. Echipamente medicale de 132.000 de lei pentru Spitalul Militar Cluj-Napoca.

 

 


Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca a primit astfel două aparate ECG portabile, o stație centrală de monitorizare, o lampă chirurgicală pentru mici intervenții, un dispozitiv pentru monitorizarea relaxării musculare și un sistem de încălzire externă a pacienților.

 


„Sprijinim financiar spitalele clujene în vederea dotării cu echipamente și aparaturi medicale de ultimă generație, conștienți fiind că investițiile constante în sistemul sanitar contribuie la realizarea unui act medical de înaltă calitate și la salvarea a numeroase vieți”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Aparatura medicală valorează aproximativ 132.000 de lei, dotările fiind achiziționate din resursele special alocate în acest scop de forul administrativ județean, din bugetul propriu al instituției.


Echipamentele au fost livrate, instalate și date în folosință în Secția Anestezie și Terapie Intensivă, Compartimentul Primiri Urgențe și Secția Cardiologie

CITEȘTE ȘI:

S-a deschis platforma de vaccinare a copiilor între 5 și 11 ani! Imunizarea, începând din 26 ianuarie

Ultimele Stiri
abonare newsletter