Sănătate

Numărul cazurilor de COVID-19 cu tulpina Omicron s-a dublat în ultimele două zile. Numărul total al cazurilor se apropie de 200

În ultimele două zile, în România au fost confirmate 91 de cazuri noi de infectare cu tulpina Omicron. Numărul total al cazurilor se apropie de 200.

Numărul cazurilor de COVID-19 cu tulpina Omicron s-a dublat în ultimele două zile. Numărul total al cazurilor se apropie de 200 Numărul cazurilor de COVID-19 cu tulpina Omicron s-a dublat în ultimele două zile. Numărul total al cazurilor se apropie de 200

 

 


În ultimele 2 zile, Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” și INCDMM „Cantacuzino” au confirmat încă 91 cazuri noi de infectare cu tulpina OMICRON a virusului Sars-Cov-2.

Este vorba despre 46 de bărbați și 45 de femei cu vârste cuprinse între 0 ani și peste 80 de ani din municipiul București și județele Brașov, Mureș, Constanța, Harghita, Ilfov, Sibiu, Tulcea, Argeș, Călărași, Maramureș, Călărași, Caraș Severin, Prahova, Satu-Mare, Timișoara.


Un număr de 9 persoane au istoric de călătorie în Marea Britanie, Italia și Portugalia, iar 40 sunt nevaccinate anti-COVID 19.

Numărul cazurilor de infectare la nivel național cu varianta OMICRON a virusului Sars-Cov-2 se ridică la 183.


 

CITEȘTE ȘI:

Noi RESTRICȚII împotriva Covid-19 pentru valul 5, decise astăzi. Măștile textile ar putea fi interzise

Tulpina Omicron, mai contagioasă decât Delta. Organizația Mondială a Sănătății: „Riscul rămâne foarte ridicat”

Ultimele Stiri
abonare newsletter