Sănătate

Excelența întâlnește excelența într-un parteneriat dedicat stomatologiei viitorului. DENT ESTET – Stomestet, garanția unui standard de performanță pentru pacienții din Transilvania(P)

Grupul DENT ESTET și Stomestet, una dintre cele mai performante clinici dentare private din Transilvania, și-au unit forțele într-un parteneriat al excelenței în stomatologie, în beneficiul pacienților, care vor avea acces la soluții complexe și revoluționare de diagnostic și tratament.

Stomestet a fost creată în urmă cu 20 de ani de dr. Smaranda Buduru și dr. Rareș Buduru, autorități medicale recunoscute la nivel național și internațional, grație activității medicale și științifice de excepție, cei doi fiind autorii a numeroase cărți, lucrări și articole de specialitate. Fondatorii Stomestet sunt recunoscuți, totodată, drept formatori în stomatologia din România, clinica din Cluj-Napoca reprezentând un renumit centru educațional pentru viitorii medici dentiști și specialiști în domeniu.

Conf. Dr. Smaranda Buduru, medic primar stomatologie generală şi protetică dentară, doctor în ştiinţe medicale, este unul dintre cei mai renumiți specialiști din țară în protetică dentară și Ocluzologie, cu o activitate academică de peste 24 de ani  în cadrul UMF “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca. Conf. Dr. Smaranda Buduru coordonează programe de rezidențiat, cursuri de perfecționare pentru specialiști în domeniu și participă ca lector la conferințe și congrese de specialitate, alături de dr. Rareș Buduru, medic stomatolog cu interes în implantologie și protetică dentară.


Povestea Stomestet - drumul de la o clinică de cartier, la lider pe piața de stomatologie din Transilvania

Istoria Stomestet începe în anul 2001, când Smaranda și Rareș Buduru deschid o clinică stomatologică într-un apartament cu 2 camere, la parterul unui bloc. Respectul faţă de pacient, calitatea serviciilor oferite și profesionalismul echipei au fost recompensate rapid cu încrederea celor care au beneficiat de tratamente dentare, iar succesul nu a întârziat să apară. În 2009, medicii Smaranda și Rareș Buduru au construit de la zero o nouă clinică în cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca, ce dispune de 7 cabinete de tratament, 1 sală dedicată intervențiilor chirurgicale, 1 laborator de tehnică dentară integată complet digitalizată, servicii de radiologie dentară digitală și 1 sală dedicată cursurilor post-universitare.


 

În numai câțiva ani de la deschiderea clinicii Stomestet, dr. Smaranda Buduru a fost recunoscută de profesioniștii din România drept specialistul la care ar merge în cazul în care ar avea nevoie de asistență medicală, potrivit unui sondaj realizat de către o organizaţie neguvernamentală.


 

În prezent, Stomestet este lider pe piața serviciilor stomatologice din Transilvania.


Planuri de tratament complexe, de la prima vizită în clinică

Încă de la început, medicii Smaranda și Rareș Buduru au avut o viziune aparte în ceea ce privește stomatologia. La Stomestet, fiecare pacient este unic şi beneficiază de opinia medicală a unei echipe interdisciplinare de experți, stabilindu-se astfel schema optimă de tratament. Soluțiile oferite sunt performante și integrate și acoperă întreaga patologie, de la cele mai simple până la cele mai complexe cazuri.


În prezent, Stomestet reunește o echipă de 16 medici cu experiență practică între 1 și 25 ani, cu un nivel înalt al pregătirii profesionale, prin participarea la congrese internaționale și având strânse legături cu mediul universitar medical. Fiecare membru al echipei este pregătit și specializat într-o anumită ramură a stomatologiei, pentru a putea oferi, ca echipă, o rezolvare complexă a problemelor dentare, încă de la prima vizită în clinică.

Dezvoltarea unui sistem multidisciplinar integrat în care pacienții beneficiază de cele mai performante tratamente, complexitatea acestora, precum și aplicarea celor mai noi informații științifice dublate de tehnologie de vârf sunt elementele care au contribuit la succesul clinicii Stomestet.

Investițiile în cercetare pun Stomestet pe harta medicinei dentare din Europa Centrală și de Est

Dr. Smaranda Buduru şi dr. Rareş Buduru au rămas de-a lungul timpului aproape de Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Iuliu Haţieganu” şi se numără printre medicii de prestigiu din România care au reuşit să îmbine practica profesională la nivel de excelență cu activitatea didactică şi ştiinţifică.

”Ideea de a investi fonduri private în cercetare mai degrabă decât în maşini de lux, spre exemplu, a fost asumată încă de la început, pentru ca rezultatele cercetărilor ştiinţifice să poată avea un impact imediat asupra calităţii tratamentului medical de care beneficiază pacientul român”, spune conf. dr. Smaranda Buduru, autoarea și co-autoarea a peste 60 de lucrări și articole de referință în stomatologia dentară.

În prezent, parteneriatul cu DENT ESTET consolidează poziția câștigată de clinica Stomestet drept Centru de excelență în tratarea problemelor dentare ale pacienților din această regiune a țării, indiferent de complexitatea acestora.

Parteneriatul DENT ESTET - Stomestet a venit în mod firesc pentru că ne ghidăm activitatea după aceleași valori, iar prioritatea noastră este să asigurăm românilor tratamente complexe, nedureroase și eficiente. Ne bucurăm că împreună vom contribui în mod activ la sănătatea orală, dar și generală, a pacienților noștri pe termen lung”, a declarat Oana Taban, fondator & CEO al grupului DENT ESTET.

abonare newsletter