Sănătate

RISC MARE de infectare cu COVID-19 în Dăbâca. Comuna a depășit pragul de 26 de cazuri la mie

Rata incidenței cazurilor de Covid-19 a continuat să crească, iar comuna Dăbâca din județul Cluj a depășit pragul de 26 cazuri de infectare la 1.000 de locuitori, potrivit datelor publicate de DSP Cluj.

 

 


Comuna Dăbâca a ajuns astăzi, 24 octombrie, la 26,65 cazuri la mia de locuitori, fiind pe primul loc în județ la rata de infectare. Sâmbătă, 23 octombrie, comuna Dăbâca avea doar 22,44 cazuri la mia de locuitori.

La nivelul județului Cluj se observă o creștere ușoară în ultimele 24 de ore, de la 9,32 sâmbătă, la 9,43 duminică, iar rata de infectare în municipiul Cluj-Napoca este 11,63.


Ieri, 23 octombrie, prefectul Clujului, Tasnádi Szilárd, a anunțat trei focare noi de infectare cu COVID-19 la Spitalul Municipal Turda, la secțiile de Urologie, Neurologie și Radiologie. În prezent, municipiul Turda un a depășit pragul de 6 cazuri la mia de locuitori.

Cele mai multe cazuri la mia de locuitori în județul Cluj sunt în Aghireșu (15,74), Căpușu Mare (15,14) și Sâncraiu (14,40).


Reamintim că de luni, 25 octombrie, masca devine OBLIGATORIE în spațiile exterioare, cât și cele interioare, iar magazinele se vor închide la ora 21.

CITEȘTE AICI TOATE RESTRICȚIILE


CITEȘTE ȘI

Cazarea în hoteluri va fi condiționată de Certificat Verde. Testul nu este o opțiune

și


Certificatul Verde, OBLIGATORIU la intrare în mall. Arafat: „Nu-l ai, nu poți intra nici la farmaciile din mall”

Ultimele Stiri
abonare newsletter