Sănătate

Maraton la înscrierile pentru vaccinarea anti-COVID. Peste 18.000 de programări pe oră

Maraton la înscrieri pentru vaccinarea cu Pfizer. CNCAV a anunțat că s-au programat 18.000 de români pe oră pentru imunizare.

 

 


Peste 18.000 de persoane se programează pe oră pentru vaccinarea anti-COVID, a anunțat Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

 


109.800 de persoane s-au programat pe platforma online pentru a se vaccina în noile cabinete deschise pentru administrarea serului produs de Pfizer BioNTech.

„Maraton la înscrierile pe platforma de vaccinare! Peste 18.000 de persoane se programează, în medie, pe oră! 302 de persoane/minut programate până la ora 14:00. 109.800 de persoane s-au programat pe platforma programare.vaccinare-covid.gov.ro pentru a se vaccina în noile cabinete deschise pentru administrarea serului produs de Pfizer BioNTech!”, arată o postare pe pagina de Facebook a CNCAV.


Astăzi s-a dat startul programărilor pentru imunizarea cu Pfizer pentru persoanele de peste 65 de ani, cu boli cronice și persoanele cu dizabilități.

Vaccinul Pfizer are o eficiență de 95% și este primul vaccin anti-COVID care a fost distribuit în România atunci când a început campania națională de vaccinare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter