Sănătate

Încă o clujeancă INFECTATĂ cu noua tulpină de coronavirus! Nu a călătorit în Marea Britanie

În România au apărut încă trei cazuri de tulpină britanică de coronavirus. O clujeancă de 25 de ani care nu a călătorit în Marea Britanie se numără printre cele trei cazuri.

 

 


Trei cazuri noi de tulpină de coronavirus au fost depistate în Cluj, București și Covasna. Două dintre cele trei persoane infectate nu au călătorit în Marea Britanie, lucru care ar putea însemna că tulpina începe să se răspândească tot mai mult.

 


Ministerul Sănătății a fost informat marți despre cele trei cazuri de infectare cu „varianta UK - linia genetică B.1.1.7”, a scris Digi24.

Până în prezent, în România au fost confirmate 59 de astfel de cazuri. La Cluj există în prezent 3 cazuri de infectare cu tulpina de coronavirus.


Cluj, în topul județelor cu cele mai multe cazuri de COVID-19

Cluj a înregistrat marți, 9 februarie, cele mai multe cazuri de COVID-19 dintre toate județele din țară.

451 de persoane au fost confirmate pozitive de COVID-19. Diferența este una izbitoare față de ziua anterioară, luni, 8 februarie, când au fost raportate doar 58 de cazuri.


Numărul total de teste a fost de 1.513, din care 716 diagnostic grupe de risc, 486 teste efectuate la cerere și 311 teste rapide.

Până în acest moment s-au realizat 361.213 de teste, la nivelul județului Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter