Sănătate

Cu câteva minute înainte de startul etapei a 2-a, autoritățile au restricționat accesul persoanelor fizice în platformă

Accesul persoanelor fizice a fost limitat pe platforma unde te poți înscrie pentru vaccinul anti-COVID19 cu doar câteva minute înainte de startul etapei a 2-a.

 

 


Cu doar câteva minute înainte ca programul României de vaccinare împotriva SARS-CoV-2 să fie deschis pentru etapa a 2-a- populația de peste 65 de ani, persoanele aflate în evidență cu boli cronice și angajații din domenii esențiale - platforma online prin care persoanele fizice se puteau programa pentru vaccinare a restricționat accesul acestora în portal. CITEȘTE ÎNTREAGA ȘTIRE AICI

La ora actuală, specialiștii STS desfășoară activitățile tehnice necesare pentru asigurarea funcționării în condiții de siguranță a platformei de programare la vaccinare.


„Referitor la funcționarea platformei naționale pentru programare la vaccinare împotriva COVID-19, Biroul de presă al STS face următoarele precizări:

Având în vedere că trecerea de la prima etapa s-a realizat începând cu orele 15:00, în acest moment se realizează transferul tuturor serviciilor de pe platforma disponibilă pentru etapa 1 pe varianta actualizată pentru etapa 2.
Facem precizarea că platforma https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/ nu s-a blocat din cauza numărului de accesări multiple, fiind în procedură de actualizare.”, a fost comunicatul oficialilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter