Sănătate

INCREDIBIL! Un CHELNER a ajuns să fie manager de spital

Într-un spital din România, un chelner, cu „experiența vieții” a ajuns să conducă un spital.

INCREDIBIL! Un CHELNER a ajuns să fie manager de spital INCREDIBIL! Un CHELNER a ajuns să fie manager de spital

Criza sanitară generată de COVID-19 a arătat, încă o dată, deficienţele majore ale sistemului de sănătate românesc. Multe spitale cu manageri numiţi politic au fost la un pas de colaps. În timp ce oamenii se îmbolnăveau şi unii chiar mureau din cauza virusului, politicienii au început un adevărat război pentru controlul politic al spitalelor. Potrivit Digi24, la Câmpeni în judeţul Alba, primarul PSD îi acuză pe liberali că i-au dat omul jos şi au numit la conducerea spitalului un... chelner. Liberalii spun că omul lor a fost director de restaurant şi e competent pentru a conduce spitalul. După numai trei săptămâni, primarul l-a demis pe liberal şi şi-a pus din nou propriul om.

Valentin Gog este membru PNL și angajat al unui restaurant. În oraș, lumea-l știe de Vali. Pe Facebook, prietenii reali și virtuali îl știu de absolvent de „școala vieții”. Că așa se declară el însuși.


„Şcoala vieţii e cum să zic eu, şcoala..., eu zic că şcoala vieţii a mea face mai mult decât poate şi a domnului primar cu două facultăţi. Mai mult decât facultăţile dânsului, clar... Şcoala vieţii îţi oferă posibilitatea să iei deciziile corecte şi de moment, să ieşi dintr-o situaţie critică în orice moment, să te descurci” - Valentin Gog, membru PNL.

E atât de convins că e neîntrecut la descurcat în orice situație încât i se pare foarte potrivit să conducă și un spital, lucru care i s-a și întâmplat, pentru scurtă vreme, din motive și conexiuni politice.


„Vin din mediul privat, ştiu cum se fac banii”

„ Eu vin din mediul privat, ştiu cum se fac banii în mediul privat, am o organizaţie foarte bună, am nişte performanţe în mediul privat deosebite, la fosta fabrică unde am fost director de producţie nu am scăzut niciodată sub 110 la sută producţia”, a spus Vali.

Simţind că este un moment prielnic pentru a pune mâna pe funcţie, liberalii din Câmpeni au trecut la acţiune şi au propus propriul om care să preia şefia spitalului. Omul era Vali, de la restaurantul din oraș, omul cu școala vieții. Liberalii din Câmpeni au zis că era nevoie de experiența domnului Gog pentru a gestiona spitalul și banii. Iar ministrul Sănătăţii a fost de acord.


CITEȘTE ȘI: Clujul, EXEMPLU pentru întreaga țară! Niciun medic nu a părăsit lupta cu coronavirusul

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter