Sănătate

Noi DEZVĂLUIRI despre MIZERIA de la Spitalul de Copii din Cluj: Gândaci și ploșnițe, nu doar viermi! Medicii sunt acuzați că AU CONDIȚIONAT EXTERNAREA de retragerea plângerii!

Clujenii care au trecut pe la Spitalul de Copii din Cluj fac noi dezvăluiri despre mizeria din instituție: gândaci și ploșnițe pe lângă viermi.

Dezvăluiri despre mizeria de la Spitalul de Copii din Cluj Dezvăluiri despre mizeria de la Spitalul de Copii din Cluj

După ce în urmă cu câteva zile a fost făcută publică o filmare cu un vierme lângă un pateu servit pentru cină la Spitalul de Copii din Cluj, apar noi dezvăluiri: gândaci și ploșnițe prin spital!

Ana Vădean, mama care a mediatizat cazul pateului cu viermi primit la cină în Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj, acuză că a fost forțată să nu depună plângere.


”Eu nu fac parte din niciun partid, nu fac politică, am fost doar o mamă internată cu copilul la Pediatrie 1, bolnav de pneumonie, iar după 3 zile a luat rotavirus. Pateul l-am primit seara la cină, nu l-am băgat în sertar, l-am ţinut cam o oră, apoi i-am arătat asistentei că are un vierme şi nu ştiam ce să fac, mi-a spus să nu îl arunc, ci să-l păstrez pentru probe. A venit medicul şi i-am spus că nu vreau să fac nicio plângere, ci să plec acasă cât mai repede, iar replica sa a fost, ”dacă nu depuneţi plângere împotriva spitalului vă pot face externarea, dacă depuneţi, va trebui să aşteptaţi până ce autorităţile vor verifica ceea ce s-a întâmplat”. Medicul are rolul de a vedea starea de sănătate, nu de a pune presiune pe mine pentru a da sau nu declaraţii”, a spus Vădean.

”Eu am filmat viermele şi pateul şi am trimis filmuleţul unei prietene. Eu am mai făcut un selfie cu un gândac într-o seară, apoi am filmat două ploşniţe vii pe scări, ca un fel de glumă. Dar faza cu viermele şi pateul mi-a pus capac şi cel mai tare m-au durut afirmaţiile nefondate ale spitalului, că m-au defăimat. Nu ştiu, m-au văzut că nu sunt mai bine îmbrăcată, dar chiar nu suntem proşti, am făcut o facultate, nu se poate aşa ceva. Am un handicap motor, dar nu trebuie să ne calce în picioare”, a mai spus mama.


Ea a fost acuzată că a ținut o pungă cu mere într-un sertar și că de acolo ar fi venit viermele. Femeia susține că merele au fost ținute în frigider, nu în sertar.

Chiar dacă inițial nu a depus plângere, în cele din urmă femeia s-a dus la DSP Cluj și a făcut acest lucru.


Citește și: INIMAGINABIL! Mâncare cu VIERMI la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca

Citeșite și: DSP va face verificări cu privire la mâncarea cu VIERMI servită la Spitalul de Copii


Citeșite și: Viermi în mâncare. Consiliul Județean Cluj a trimis corpul de control la Spitalul pentru Copii

Citește și: Tișe NEAGĂ că Spitalul de Copii ar fi servit mâncare cu VIERMI: "Cei care au inventat acest subiect au interese electorale". De unde ar fi provenit defapt

Ultimele Stiri
abonare newsletter