monitorulcj.ro Menu
Sănătate

Viermi în mâncare. Consiliul Județean Cluj a trimis corpul de control la Spitalul pentru Copii

Corpul de control al președintelui Consiliului Județean Cluj face verificări la Spitalul de Urgență pentru Copii.

Viermi în mâncare. Consiliul Județean Cluj a trimis corpul de control la Spitalul pentru Copii

Ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, surprinse în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca, Secția Clinică de Pediatrie nr. 1, de pe Calea Moților, nr. 68, imagini ce indică o posibilă încălcare a normelor alimentare, Consiliul Județean (CJ) Cluj formulează următoarele precizări.

„Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a trimis deja Corpul de Control al instituției pentru a verifica aspectele semnalate. În acest moment, la nivelul Spitalului Clinic Județean de Urgență pentru Copii se desfășoară, în același scop, o anchetă internă. Consiliul Județean este în contact cu reprezentanții Direcției de Sănătate Publică a Județului, instituție ce derulează, la rândul ei, un control în acest caz”, se arată într-un comunicat remis de forul județean.


Potrivit reprezentanților CJ Cluj, în cel mai scurt timp posibil, de îndată ce va dispune de toate datele necesare, forul județean va informa opinia publică atât cu privire la aspectele constatate cât și în ceea ce privește eventualele măsuri care se impun.

„Consiliul Județean Cluj nu va tolera niciun fel de abatere de la normele de igienă sanitară și alimentară, la niciunul dintre spitalele pe care le are în subordine, cu atât mai mult cu cât forul administrativ județean a alocat tuturor spitalelor sume importante de bani”, mai transmite forul județean.


CITEȘTE ȘI: INIMAGINABIL! Mâncare cu VIERMI la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca. VIDEO