Sănătate

Clujul, gazda unui Congres important în domeniul medical. Emil Boc: „Situează din nou orașul nostru pe harta medicinei românești și europene”

Cluj-Napoca este gazda Congresul Național de Gastroenterologie, Hepatologie și Endoscopie Digestivă.

Emil Boc la Național de Gastroenterologie, Hepatologie și Endoscopie Digestivă | Foto: Emil Boc - Facebook Emil Boc la Național de Gastroenterologie, Hepatologie și Endoscopie Digestivă | Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


Cluj-Napoca este din nou gazda unui eveniment cu rezonanță internațională, ce pune în atenția specialiștilor medicina și sănătatea oamenilor.

 


Este vorba de Congresul Național de Gastroenterologie, Hepatologie și Endoscopie Digestivă care se desfășoară în perioada 27-29 iunie.

Primarul Clujului, Emil Boc, atrage atenția asupra importanței acestuia.


„Cu ocazia celui de al 43-lea Congres Național de Gastroenterologie, Hepatologie și Endoscopie Digestivă organizat la Cluj-Napoca în perioada 27-29 iunie am transmis tuturor participanților prezenți în Sala Polivalentă BTarena un mesaj de bun venit.
Am subliniat importanța inteligenței artificiale în procesul medical, evidențiind cum utilizarea acesteia poate conduce la progrese majore în salvarea de vieți. De asemenea, Primăria Cluj-Napoca oferă  sprijin și susține demersurile științifice prin care se accelerează cercetarea și inovarea, în folosul cetățeanului. Felicitări dlui Profesor Univ. Dr. Marcel Tanțău, Președinte al Societății Române de Gastroenterologie și Hepatologie, echipei sale și Universității de Medicină și Farmacie pentru organizarea acestui eveniment medical de referință ce situează din nou orașul nostru pe harta medicinei românești și europene și prin realizările de excepție ce le avem aici, acasă la Cluj”, a declarat edilul.

Articol scris de Aurel-Constantin Bîrliba


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Noi servicii medicale gratuite pentru românii neasigurați, de la 1 iulie. Analize și tratamente pentru bolile grave, incluse în pachet.

Un nou alergen periculos depistat în România. Avertismentul medicilor: „Aceşti fungi sunt extrem de prezenţi în aer”

Ultimele Stiri
abonare newsletter