Sănătate

Dieta Matildei Pascal Cojocărița. Cele 3 alimente la care a renunțat definitiv fosta Miss România

Matilda Pascal-Cojocărița, fosta Miss România, a dezvăluit secretul său în ceea ce privește alimentația. Care sunt cele trei alimente la care a renunțat definitiv.

Dieta Matildei Pascal Cojocărița. Cele 3 alimente la care a renunțat definitiv fosta Miss România Dieta Matildei Pascal Cojocărița. Cele 3 alimente la care a renunțat definitiv fosta Miss România

 

 


Matilda Pascal-Cojocărița, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România, a reușit să atragă din nou atenția publicului, de această dată datorită transformării sale spectaculoase. Artista a slăbit 10 kilograme în doar două luni și jumătate.

 


Matilda Pascal-Cojocărița, secretul siluetei sale

Matilda Pascal-Cojocărița a dezvăluit secretul siluetei sale: a eliminat trei alimente din meniul său zilnic.

Vezi AICI care sunt acestea.


Titlul de Miss România

Artista s-a născut pe 4 octombrie 1958, în Negrești, județul Vaslui. Ea este cunoscută publicului român nu doar pentru vocea sa inconfundabilă, ci și pentru cariera sa. După absolvirea liceului, s-a angajat la Combinatul de fire și fibre sintetice din Iași. Acolo a început să cânte atât muzică populară, cât și muzică ușoară, participând de asemenea și la dansuri populare.

Momentul de glorie din cariera sa a fost câștigarea, în 1979, a titlului echivalent cu „MISS România” de astăzi. Matilda Pascal-Cojocărița a obținut locul 1 la primul concurs de frumusețe feminină din România, desfășurat sub deviza „Muncă, Tinerețe, Frumusețe” la Costinești, un titlu care i-a adus recunoaștere națională.


Astăzi, la peste 40 de ani de la acel moment, Matilda Pascal-Cojocărița continuă să fie un model de perseverență și determinare, demonstrând că, indiferent de vârstă, un stil de viață sănătos și echilibrat poate aduce beneficii extraordinare.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tatuajele ar putea declanșa o formă rară de cancer

Cum poți slăbi mâncând mici, cârnați și friptură de porc?

Etichete: dieta sanatate slabit
abonare newsletter