Sănătate

Alertă alimentară! Produs contaminat cu Salmonella, retras din magazinele Lidl.

Lidl a retras de urgență de pe rafturile magazinelor, un produs posibil contaminat cu Salmonella. Această bacterie este periculoasă pentru organism.

Lidl retrage de la comercializare un nou lot din produsul „Nuggets cu pui”, întrucât nu se poate exclude prezenţa bacteriei Salmonella/ Foto: pixabay.com Lidl retrage de la comercializare un nou lot din produsul „Nuggets cu pui”, întrucât nu se poate exclude prezenţa bacteriei Salmonella/ Foto: pixabay.com

 

 


Lidl retrage de la comercializare un nou lot din produsul „Nuggets cu pui”, întrucât nu se poate exclude prezenţa bacteriei Salmonella. 

 


Potrivit ANSVSA, produsul poate fi returnat în magazine.

„Producătorul GEKA recheamă preventiv produsul «Culinea Nuggets cu pui 500 g» cu termenul de valabilitate 06.02.2025, din lotul cu numărul ED06.02.2024 049502204849, cu suspiciune de prezență Salmonella. În cazul lotului vizat, nu se poate exclude prezența bacteriei salmonella în produs (…) Prin urmare, clienții nu trebuie să consume sub nicio formă produsul care face obiectul acestei rechemări. Din motive ce țin de siguranța consumatorului, producătorul GEKA și Lidl România au reacționat fără întârziere și au retras acest produs de la vânzare. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl, iar contravaloarea acestuia va fi restituită chiar și fără prezentarea bonului fiscal.”, a transmis ANSVSA.
 


Produsul retras de pe rafturile magazinelor/ Sursa: ANSVSA

Salmonella poate declanșa boli gastrointestinale severe. La anumite grupuri de persoane (tineri, bătrâni, gravide, imunodeprimate) poate provoca simptome grave.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Alertă la Lidl! Un produs probabil contaminat cu SALMONELLA a fost retras de urgență de pe rafturile tuturor magazinelor din țară.

Produs contaminat cu micotoxina, retras de pe rafturile unui lanț de magazine. Românii, îndemnați să returneze produsul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter