Sănătate

Andreea, o tânără care se luptă cu leucemia în spital în Cluj, are nevoie de ajutor: „Acum, mai mult ca oricând!”

Gherman Maria Andreea se află într-o luptă dificilă cu leucemia la spital în Cluj-Napoca și are nevoie disperată de ajutor.

Andreea, o tânără internată în spital la Cluj cu leucemie, are nevoie de ajutor / Foto: screenshot Facebook - Puiu Unguraș Andreea, o tânără internată în spital la Cluj cu leucemie, are nevoie de ajutor / Foto: screenshot Facebook - Puiu Unguraș

 

 


Tânăra a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică și este internată la Institutul Oncologic - secția Hematologie Cluj-Napoca. 

 


Pentru Andreea, pe rețelele de socializare s-a lansat un apel la donare de sânge. Se poate dona în orice centru din România, specificând spitalul și numele complet al tinerei:

CITEȘTE ȘI:
Și-a vândut casa pentru medicamente! Coșmarul prin care trece o bolnavă de cancer din Cluj
Medicii nu i-au dat nicio șansă. O fetiță de 6 ani grav bolnavă din Apahida sfidează toate așteptările, însă recuperarea ei costă 20.000 euro

 


„Hai să fim sprijinul pentru Gherman Maria Andreea, o tânără aflată într-o luptă dificilă. Diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică, Andreea se află acum în îngrijirea Institutului Oncologic Cluj-Napoca. Andreea are nevoie disperată de sânge, indiferent de grupa sanguină. Acum, mai mult ca oricând, este momentul să ne mobilizăm și să îi oferim o șansă în această luptă. Fiecare donare de sânge contează enorm în ajutorul ei.

Oportunitatea de a dona sânge se găsește în fiecare județ și centru de transfuzie. Tot ce trebuie să faci este să menționezi numele "Gherman Andreea Maria" atunci când donezi. Astăzi, caravana centrului de transfuzie se află la Jibou, la policlinică. Dacă simți în tine dorința de a ajuta și puterea de a face o schimbare, te rugăm să te alături efortului nostru pentru a-i da Andreei șansa la o viață mai bună”, a scris pe Facebook Puiu Unguraș, un tânăr implicat activ în viața comunității din Jibou. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ela, o fetiță internată la Pediatrie 2 în Cluj cu leucemie, are nevoie de ajutor: „Când i-am văzut ochișorii înlăcrimați m-a durut sufletul”

Mesajul unei fetițe de 8 ani, cu un tată bolnav de leucemie: „Vă implor, ajutați-mă să îmi salvez tăticul!” FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter