Sănătate

Ai o problemă medicală? Vezi cum funcționează spitalele din Cluj în timpul sărbătorilor de iarnă

Câteva spitale din Cluj asigură permanență pe perioada sărbătorilor de iarnă. Află unde poți apela dacă ai o problemă medicală și care este programul acestor spitale.

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase este unul dintre unitățile medicale care asigură permanență pe perioada sărbătorilor de iarnă / Foto: monitorulcj.ro Spitalul Clinic de Boli Infecțioase este unul dintre unitățile medicale care asigură permanență pe perioada sărbătorilor de iarnă / Foto: monitorulcj.ro

 

 


Spitalele care aparțin Consiliului Județean Cluj și cele care își desfășoară activitatea în imobile ce aparțin forului administrativ județean asigură permanență în perioada sărbătorilor de iarnă, potrivit CJ Cluj.

 


Așadar, clujenii pot apela la aceste spitale atât de Crăciun, cât și de Revelion: Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello”, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, Spitalul Clinic de Recuperare, Centrul de Permanență situat pe Aleea Băița.

Programul spitalelor clujene în timpul sărbătorilor:

  • Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii (Str. Moților, nr. 68) vor funcționa, în intervalul 23 – 26 decembrie a.c. și 31 decembrie a.c. – 2 ianuarie 2023, secțiile clinice Pediatrie I, II și III, Chirurgie și Ortopedie Pediatrică, ATI, Psihiatrie Pediatrică, Neurologie Pediatrică, Neonatologie Prematuri, precum și Laboratorul Radiologie și Imagistică Medicală și Unitatea de Primire a Urgențelor. De asemenea, părinților li se reamintește posibilitatea de a apela oricând, în regim non-stop, serviciul de sfat medical pediatric prin telefon ALOPEDI 0364 – 917.
  • Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” (Str. B.P. Hașdeu, nr. 6) permanența va fi asigurată, în perioada 24 - 26 decembrie a.c. și 31 decembrie 2022 – 2 ianuarie 2023, prin intermediul liniilor de gardă ale secțiilor terapie intensivă, chirurgie toracică și pneumologie.
  • Spitalul Clinic de Boli Infecțioase (Str. Iuliu Moldovan, nr. 23) vor funcționa, în intervalul 24 - 26 decembrie a.c. și 31 decembrie 2022 – 2 ianuarie 2023, atât camera de gardă, cât și liniile de gardă pentru structurile COVID-19, non-COVID-19 și terapie intensivă.
  • Spitalul Clinic de Recuperare (Str. Viilor, nr. 46-50) va asigura permanența, în perioada 24 - 26 decembrie a.c. și 31 decembrie 2022 – 2 ianuarie 2023, prin intermediul liniilor de gardă ale secțiilor terapie intensivă, cardiologie, neurologie, ortopedie și chirurgie plastică.
  • Centrul de Permanență situat pe Aleea Băița va funcționa în regim de 24 de ore din 24.

CITEȘTE ȘI:

Câțiva clujeni și-au împărțit masa de Crăciun cu familiile nevoiașe din județ: „Demnitatea nu o găsești pe raft, în magazin!” VIDEO

Cu mic, cu mare, colindătorii au „poposit” și la Primăria Cluj-Napoca: „Pun suflet în păstrarea tradițiilor românești” VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter