Actualitate

Cu mic, cu mare, colindătorii au „poposit” și la Primăria Cluj-Napoca: „Pun suflet în păstrarea tradițiilor românești” VIDEO

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, primarul Emil Boc le urează clujenilor un Crăciun fericit și publică videoclipuri cu spectacole făcute de grupuri de colindători la Primăria orașului.

Colinde la Primăria Cluj-Napoca / Foto: captură ecran - Emil Boc - Facebook Colinde la Primăria Cluj-Napoca / Foto: captură ecran - Emil Boc - Facebook

 

 


Mai multe grupuri de colindători de toate vârstele au mers în vizită la Primăria Cluj-Napoca pentru a-l colinda pe primar și angajații instituției.

De la mic până la mare, amatori sau membri ai ansamblurilor populare, colindătorii i-au încântat pe angajații Primăriei cu urări inedite și colinde minunate. Colindătorii erau îmbrăcați în straie populare și erau acompaniați de diverse instrumente.


Primarul Emil Boc a postat pe rețelele de socializare videoclipuri cu colindătorii și le-a urat clujenlor sărbători fericite. O parte dintre colindători au cântat colinde din Răchițele, satul natal al lui Boc.

„Dragi clujeni, vă urez Crăciun fericit și sărbători frumoase alături de cei dragi! Cu această ocazie, împărtășesc cu dumneavoastră câteva colinde tradiționale din zona noastră, de care ne-am bucurat la Primăria Cluj-Napoca în săptămâna Crăciunului. Mulțumesc încă o dată seniorilor de la Centrul de zi pentru vârstnici nr. 1 pentru colind! Sărbători fericite!”, a scris Emil Boc când a postat primul videoclip.


Totodată, Boc le-a mulțumit public colindătorilor:

„Mulțumesc tuturor celor care ne-au oferit colinde minunate în acest an! La Primăria Cluj-Napoca ne-am bucurat de vizita multor grupuri de colindători, de toate vârstele, de la școli, ansambluri sau alte organizații și grupuri clujene care pun suflet în păstrarea tradițiilor românești”, a mai spus Emil Boc.

CITEȘTE ȘI:

Mesaje de Crăciun 2022. Cele mai frumoase și haioase urări și SMS-uri pe care să le trimiți celor dragi

„Colindăm până la Cluj!” Călătorii din tren, încântați cu colinde pe ruta Oradea-Cluj. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter