Politică

Emanuel Ungureanu își prezintă raportul de activitate: „Am fost mai exigent cu miniștrii din partidul meu decât cu cei din alte partide”

A fost cel mai harnic deputat al Clujului. Rămâne cel mai harnic. Emanuel Ungureanu, fost candidat la primăria Cluj-Napoca și actual deputat de Buzău, spune că a avut 105 interpelări în decurs de 9 luni.

 

 


Emanuel Ungureanu, care este în prezent și membru al Comisiei pentru Sănătate, a precizat că raportul său de activitate „acoperă” cele 9 luni de zile în cele două funcții în care se află momentan.

 


„Vă voi raporta ce am făcut timp de 9 luni de zile pentru buzoienii care m-au ales ca deputat dar și ca membru în comisiile de sănătate din Camera Deputaților și în comisia pentru egalitate de șanse pentru femei și bărbați.

De pe acum vă spun că în raport se va vedea că m-am ținut de cuvânt. Am fost mai exigent cu miniștrii din partidul meu decât cu demnitarii din alte partide. Așa este normal.


Am menținut o presiune constantă pe ei pentru a performa. Și mare parte dintre ei au performat, așa cum au putut sub regimul haotic al lui Superman de România”, a scris Emanuel Ungureanu, pe pagina sa de Facebook.

Raportul de activitate prezentat de deputatul Emanuel Ungureanu:


CITEȘTE ȘI:

Emanuel Ungureanu critică Biserica și pelerinajele din pandemie:„Scapă cine poate”

Ultimele Stiri
abonare newsletter