Politică

Tișe îl susține pe Cîțu la președinția PNL: „Oprim scandalul și rezolvăm probleme reale”

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a anunțat că îl susține pe Florin Cîțu la președinția PNL, dar și că este momentul ca scandalurile din partid să ia sfârșit.

 

Președintele Consiliului Județean Cluj, liberalul Alin Tișe, a anunțat că îl susține pe Florin Cîțu la președinția PNL, în defavoarea lui Ludovic Orban.


 

Tișe a spus că, deși l-a criticat pe Ludovic Orban și pe unii miniștrii ai Guvernului actual, este momentul să se oprească certurile și scandalurile din partid pentru ca acesta să își concentreze eforturile pe rezolvarea problemelor reale pe care țara le are.


Ce l-a făcut să îl aleagă pe Florin Cîțu în această „luptă” a fost moțiunea pe care premierul a propus-o:

„Dragi liberali,  
A sosit momentul de răscruce al deciziei de susținere pentru unul dintre cei doi candidați la președinția PNL: Ludovic Orban, actualul președinte, vs. Florin Cîțu, premierul României.


Am criticat în trecut atât pe fostul premier Ludovic Orban, cât și performanța precară a unor miniștri ai actualului guvern. Mi-am exprimat rezervele față de coruperea competiției electorale prin abdicarea de la principii, obediență servilă, lupta meschină pentru putere și privilegii.

Am anticipat erodarea în percepția publică a imaginii PNL.
Este timpul să spunem STOP, sa lăsăm în urmă certurile sub-urbane interpersonale, scandalul și să reunificăm energiile partidului pentru a ne concentra toate eforturile pentru rezolvarea problemelor reale ale țării și implementarea reformelor promise.


Romanii au așteptări mari de la noi, iar în ultimele luni i-am dezamăgit profund. Am așteptat să văd cele două moțiuni propuse pentru a-mi exprima susținerea. Am ales moțiunea viitorului!

Îmi exprim susținerea  fermă pentru candidatura premierului Florin Cîțu și a moțiunii sale, România Liberală. Aceasta aduce suflul nou, necesar pentru însănătoșirea economiei și creșterea responsabilității guvernării față de cetățeni. Și cel mai mult, creează premisele pentru reformarea PNL, partid care pentru a exista este obligatoriu a se reforma!”, a anunțat Alin Tișe. 


În apropierea alegerilor interne de partid, un subiect care îl vizează pe Florin Cîțu a devenit foarte controversat. Este vorba de un incident ce a avut loc în anul 2000 și l-a implicat pe premier.

Atunci, Cîțu a fost prins băut la volan în Statele Unite ale Americii și a fost încarcerat timp de două zile. 

Astăzi, 20 august, Aleph News și Mediafax au publicat fotografia cu Florin Cîțu arestat în SUA.

CITEȘTE ȘI:

Alin Tișe, un nou ATAC devastator la adresa propriilor colegi:„Caracterele infecte din politică au distrus țara”

 

Alin Tișe, după o ceartă monstru cu ministrul Sănătății despre Institutul de Urologie: „Dacă nu înțelege, SĂ PLECE!”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter